P.B. Lloret: 13.-Mohamed , 2.- Jonathan, 3.- Omar, 4.- Jhjan, 5.- Ebrima, 6.- Jose, 7.- Luis, 8.- Ruben, 9.- Jake , 10.- Magno i 11.- Marc

Banqueta i substitucions: 16.- Jormar per 9.- Jake min. 45, 17.- Pare per 5.- Ebrima min. 55 i 14.- Eduardo per 8.- Ruben min. 67

F.C. Vilobí: 13.- David, 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil, 9.- Andrei, 10.- Roger, 11.- Miquel, 12.- Jonatan , 17.- Carles, 24.- Pau I 26.- Aniol
.
Banqueta i substitucions: 14.- Arnau per 11.- Miquel min. 56 i 8.- Albert V. per 17.- Carles min. 77

Col.legiat: Antoni Sillero Lopez

En els primers minuts ja podria haver arribar el primer gol de la tarda, PAU en una gran passada a l’espai habilitava cap a CARLES que es quedava sol davant el porter però el seu intent de vaselina acabava al travesser. Als 9’ minuts JONNY en un centre-xut quasi sorprèn al porter local. Als 18’minuts DAVID havia de sortir a rebutjar una pilota llarga del PB i el contraatac l’aprofitava ANDREI en jugada personal, arribava fins a línea de fons, centrava, ROGER deixava passa i rebia PAU però el defensa s’anticipava al seu xut. Una altre triangulació als 24’ a la frontal de l’àrea de ANDREI, NIL, PAU i la pilota arribava a l’altre banda però el centre de JONNY es perdia directament per la línea de fons. A la mitja hora de joc un altre ocasió local, ANIOL calculava malament el bot de la pilota i el davanter quedava sol davant DAVID però aquest podia rebutjar el xut. Quatre minuts mes tard un corner dels locals era mal rebutjat i la pilota queia al mig de l’àrea i en un aldarull el xut del davanter local sortia fregant el pal. Un minut mes tard CARLES en un grandíssim control quedava sol al punt de penal però es precipitava en el xut en l’enviava als núvols. Un minut abans del descans en un mal bloqueig del porter local, la pilota acabava als peus de PAU però en el intent de regatejar-lo quedava clavat i desaprofitava una magnifica ocasió. Encara un altre ocasió es va veure abans d’arribar al descans i en un aldarull a l’àrea local i desprès de 3 semi-xuts CARLES tornava a enviar la pilota al pal.

A la represa els visitants sortien decidits a resoldre el partit. Així als 51’ minuts gran triangulació en atac de NIL, ROGER i PAU i aquest feia una prolongació per CARLES que encarava al porter local i aquest cop no perdonava fen el 0-1. Als 57’ minuts ANDREI feia un control orientat cap al lateral de l’àrea però el seu xut sortia excessivament alt. Als 60’ minuts en un corner dels locals podia haver arribat l’empat a 1 però la pilota no entrava miraculosament pels visitants. Als 75’ minuts ARNAU en profunditat cap a ROGER i aquest superar el porter i xuta a porteria, però el defensa treu la pilota en última instancia. Als 80’ minuts en una pilota llarga a la frontal de l’àrea ANDREI, molt hàbil, i enmig de dos defenses toca la pilota per alt i fa entrar el definitiu 0-2 al marcador.

En definitiva partit poc atractiu pels pocs espectadors que hi ha havia al municipal del MOLI, però tres punts importants desprès de la dolorosa derrota de la setmana passada i vistes les nombroses baixes que tenia l’equip; només hi havia dos jugadors de camp a la banqueta. Esperant recuperar més jugadors lesionats de cares als últims partits de la temporada.