U.E. Breda: 1.- Jordi C., 2.- Martí, 4.- Albert, 8.- Xavier, 10.- Adrià, 11.- Jordi S., 15.- Dario, 17.- Ferran, 22.- Pintu, 23.- Verde i 24.- Ivan

Banqueta i substitucions: 6.- Francesc per 2.- Martí min. 45, 13.- Albert per 1.- Jordi C. min. 61, 3.- Ricard per 4.- Albert min. 67, 21.- Carlo per 24.- Ivan min. 73 i 9.- Jose per 23.- Verde min. 86.

F.C. Vilobí: 13.- David, 5.- Quim, 7.- Nil, 9.- Andrei, 10.- Roger, 17.- Carles, 18.- Albert V., 21.- Manrique, 24.- Pau, 26.- Aniol i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 23.- Arnau per 17.- Carles min. 45, 14.- Felip per 18.- Albert min. 45, 12.- Jonny per 7.- Nil min. 64 i 11.- Miquel per 26.- Aniol min. 68.

Col.legiat: Antonio Aranda Moreno

Severa derrota la que va rebre el F.C.VILOBI dissabte al municipal de Breda, no pel resultat; 2 a 1 amb gol quan quedaven 6 minuts per acabar el partit, sinó per la imatge i contra un equip que únicament portava una victòria en tot el campionat de lliga, però que durant el 90 minuts en cap moment va demostrar aquesta teòrica inferioritat.

Als 9’ minuts ANDREI de xut de falta tenia la primera ocasió del partit, però el porter local aturava en dos temps. 4’ minuts més tard MANRIQUE, també de falta, tornava a enviar la pilota excessivament a la dreta de la porteria. Un minut més tard es produïa el primer gol de tarda; pilota llarga de l’equip local i DAVID surt a refusar la pilota, però calcula malament la sortida i només pot tocar la pilota amb el cap i aquesta enlloc de anar endavant, va endarrere i el davanter queda sol davant de porteria i fa pujar el 1-0 al marcador electrònic. Als 17’ minuts PAU centra cap a ANDREI però el xut d’aquest últim s’envia directament a fora. A la mitja hora de xut jugada individual de ROGER que acaba amb un xut des de fora l’àrea i la pilota surt fregant el pal. Als 33’ minuts un altre malentès en la defensa visitant, i entre QUIM i DAVID no refusen la pilota i aquest últim acaba fent mans a fora l’àrea. Als 36’ minuts ROGER, al llançament de falta directe feia inútil l’estirada del porter local i feia pujar l’empat al marcador. A falta de 5’minuts per arribar al descans, ROGER en jugada individual provocava penal, però ANDREI enviava la pilota directament al pal i no s’aprofitava l’oportunitat d’avançar-se al marcador.

A la represa, als 47’minuts en un llançament de corner en curt entre ROGER i ARNAU, el primer acaba xutant del lateral de l’àrea i la pilota surt fregant el pal. Als 58’minuts un altre falta executada per MANRIQUE es aturada pel porter local sense gaires dificultats. Tres minuts més tard el BREDA es podia haver avançat al marcador, el davanter local se’n va fàcilment del defensa, supera DAVID i quan fa semblava definitiu, enviava la pilota fora. Tres minuts més tard el BREDA es quedava amb un jugador menys per doble amonestació desprès d’una entrada duríssima sobre ROGER. A la mitja hora de la segona part el BREDA enviava la pilota al pal en el llançament d’una falta. A falta de 8’minuts pel final del partit els visitants es quedaven també amb un jugador menys per doble amonestació de JORDI C., al veure la segona groga per una falta lateral molt discutible. A falta de 6’minuts per la finalització del partit arribava la jugada clau del partit. El Vilobí surt a la contra on li piten un fora de joc inexistent a l’alçada de l’àrea local, quan ANDREI, quedava sol davant del porter, els locals avancen la pilota 25 metres mes endavant d’on s’ha produït el fora de joc, pengen la pilota dintre de l’àrea visitant i després de varis rebutjos aconsegueixen el definitiu 2-1 pels locals. D’aquí al final, en que l’àrbitre va allargar el partit pràcticament 9’minuts, intent sense premi per l’equip visitant.

Son molts els que parlaran de l’àrbitre, del penal desaprofitat, de les lesions, etc.. però en el futbol hi ha una màxima que diu que “al partit es juga tal com s’entrena” i ja fa setmanes que s’entreveu un relaxament general, per varies circumstàncies: meteorològiques, lesions, laborals, vacances, etc..l’assistència als entrenaments ja no es tan nombrosa com al començament de lliga i això es nota en el ritme de l’equip. Es com si l’equip no tingues el sacrifici dins el camp que tenia a principi de temporada. La pròxima setmana es descansa, esperem que aquests dies serveixin per recuperar el ritme i sacrifici al que ens havia acostumat aquest equip.