F.C. Vilobí: 13.-David, 4.-Robert P., 5.-Quim, 7.-Nil, 8.-Santi, 9.-Andrei, 11.-Miquel, 12.-Jonatan , 14.-Felip, 26.-Aniol i 27.-Jordi C.

Banqueta i substitucions: 10.- Roger per 11.- Miquel min. 45, 2.- Carlos per 27.- Jordi C. min. 45, 23.- Arnau per 12.- Jonatan min. 65 i 18.- Albert V. per 8.- Santi min. 75

E.F. Arbucienca: 1.- David, 3.- Ivan, 4.- Aleix, 5.- Robert, 6.- Oscar, 7.- Pau, 9.- Albert B., 10.- David , 14.- Guillem, 16.- Jordi i 20.- Ricard

Banqueta i substitucions: 21.- Eduard per 6.- Oscar min. 60, 11.- Albert P. per 3.- Ivan min. 65, 19.- Gerard per 16.- Jordi min. 70, 17.- Roger per 4.- Aleix min. 80 i 8.- Josep per 14.- Guillem min. 85.

Col.legiat: Josep Garrigolas Canals

Merescuda derrota la que va patir el FC VILOBI dissabte a la tarda al municipal de Vilobí, davant un equip que exceptuant els primers 5’minuts de joc, durant els 85 minuts restants es va mostrar superior.

El partit començava amb domini local i als 4’minuts ANDREI en jugada individual per la banda, xutava a porteria i el refús del porter quedava a peus de NIL que l’enviava lleugerament a fora. Un minut més tard es cometia un clar penal sobre ANDREI i ell mateix llençava la pena màxima però la pilota s’estavellava al pal esquerra del porter. Un minut més tard arribava el primer gol de la tarda en una jugada on els jugadors locals varen reclamar fora de joc, però el col·legiat del partit no va assenyalar, i el davanter visitant no perdonava i regatejava a DAVID i marcava. Aquí es va acabar el domini local i d’aquí a la mitja part les ocasions més clares varen ser per un equip visitant que s’anticipava a totes les pilotes, dominava el joc aeri i estava molt més actiu. Als 23’ els visitants tenien un altre ocasió de gol però DAVID acabava treien amb els peus. Quatre minuts més tard ROBERT P. havia de tornar treure una pilota sota els pals. A cinc minuts del descans en un córner ROBERT P. rematava perfectament de cap però el porter en última instancia evitava el gol de l’empat.

A la represa els locals varen sortir amb la intenció de millora l’ imatge de la primera part, però les ocasions costaven d’arribar i la transició de la pilota era lenta. No va ser fins a la mitja hora de la represa que en un corner executat per ROGER on ROBERT P. s’anticipava hàbilment i rematava de cap fent pujar l’empat al marcador. Però quan semblava que per empenta els locals tindrien les seves oportunitats, tot just quatre minuts mes tard en una jugada per banda dreta el jugador visitant arribava fàcilment a la línea de fons i el seu centre desprès de un rebot i d’anar al pal queda a plaer pel davanter visitant per fer pujar el 1-2 que seria definitiu.

Derrota dolorosa, per la sensació generalitzada que quedava desprès del partit, la lluita i l’esperit de sacrifici no va ser el de altres partits i poder algú es pensava que desprès del 0-5 de la primera volta això seria bufar i fer ampolles, però el futbol dissabte va donar una lliçó de humilitat que de ben segur servirà per altres ocasions. Queden 7 jornades per acabar la competició i l’equip tot hi tenir res a fer, però té la sort i/o desgracia que li queda jugar contra els tres primers classificats. Diem la sort perquè seran uns partits amb un caliu especial, la classificació esta molt apretada, i de ben segur que vindrà molta gent a veure’l però diem desgracia perquè aquests equips de segur que vindran a un 200% i amb un ritme de competició que poder el nostre equip no ha tingut desprès de les festes de Nadal i això pot ser perillós doncs si l’actitud no es bona, el correctiu pot ser important...