4/3/09

Crònica F.C. Vilobí - Askoy FK

La sintonia de la CHAMPIONS LEAGUE va tornar a sonar ahir al vespre al municipal de VILOBI per afrontar un altre partit amistós amb l’equip noruec del ASKOY FK. La superioritat de l’equip visitant es va fer visible durant tot el partit, però tot hi així els locals no li van perdre la cara al partit en cap moment. A la primera part destacar l’actuació de JORDI C. que ahir es va tornar a posar els guants de porter i va realitzar algunes intervencions de mèrit, com un ú contra ú que va saber resoldre, algunes pilotes centrades per alt que va bloquejar amb gran seguretat. Res va poder fer als 25’minuts quan pràcticament des de uns 40 metres el davanter va enviar magistralment la pilota al fons de la porteria. A la segona part algunes ocasions van tenir els locals però el domini va esser visitant i van saber aprofitar la seva superioritat tant física com tècnica i van imposar un 0-2 al marcador.

Partit que serveix per agafar ritme de competició, tot i que aquesta setmana l’equip descansa al campionat de lliga, cosa que aprofitaran per canviar l’entreno de dijous per divendres i al finalitzar aquest fer un sopar de convivència.

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing