Maçanet la Selva U.E.: 1.- Salvador, 3.- Sergio, 4.- Javier, 5.- Jordi, 7.- David, 9.- Marc, 10.- Alberto, 12.- Manuel Alejandro, 14.- Manuel, 15.- Oscar i 24.- Mussa

Banqueta i substitucions: 8.- Raul per 5.- Jordi min. 45, 20.- Juan Manuel per 10.- Alberto min. 60, 6.- Roberto per 12.- Manuel Alejandro min. 65

F.C. Vilobí: 13.- David, 4.- Robert P, 5.- Quim, 8.- Santi, 9.- Andrei, 10.- Roger, 11.- Miquel, 12.- Jonny, 18.- Albert V., 20.- Robert M. i 26.- Aniol

Banqueta i substitucions: 14.- Felip per 8.- Santi min. 45, 17.- Carles per 18.- Albert min. 45, 7.- Nil per 11.- Miquel min. 58 i 27.- Jordi C. per 26.- Aniol min. 72.

Col.legiat: Jose Tolmo García

Tres punts relativament fàcils els que va aconseguir el FC VILOBI al municipal de Maçanet, en condicions no habituals per l’equip; a les 11.30 del matí de diumenge i en un camp de terra. Però l’equip va sortir a no veure’s sorprès per l’equip local. Així als 4’ minuts de joc, ROBERT M., que es troba en un estat de forma senzillament espectacular, en jugada individual marxava de dos contraris pràcticament del mig camp i des de fora l’àrea xutava i la pilota entrava per sobre del porter i fen pujar el 0-1 ben aviat al marcador. El partit semblava que es posava fàcil, i les ocasions s’anaven produint; als 12’ minuts paret entre ROGER i ANDREI i la pilota acaba amb un xut de ROBERT M. que atura el porter. Als 17’ minuts ROGER enviava la pilota per sobre el travesser al executar una falta a la frontal de l’àrea. Als 28’ arribava el segon gol del matí, ROBERT P. en una falta lateral executada per ROGER aprofitava el fluix refús del defensa i no perdonava. S’arribava al descans amb 0-2 i semblava que el partit estava controlat.

A la represa, ROBERT M. en una jugada, encara mes espectacular que la del seu primer gol marxava de tres contraris i al últim instant superava el porter però la pilota sortia fregant el pal de la porteria. Als 60’ arribava la sentencia del partit en un corner llençat per ROGER i la pilota li queia a JONNY que tenia temps per preparar-se la pilota i xutar a porteria i aquesta després d’un refús del defensa acabava entrant el 0-3 al marcador. Tot just un minut més tard es produïa el 1-3 en un gol després de varis rebutjos dins l’àrea i la pilota acaba entrant al fons de la porteria. Als 74’ minuts una paret entre JONNY i ROBERT M. el primer acaba xutant però el defensa treu sota els pals. Als 82’ en un altre corner llençat per ROGER i JORDI C. remata perfectament de cap i fa pujar el 1-4 definitiu al marcador i anotant el seu segon gol de cap de la present temporada. Als 85’ encara podia haver pujat un cinquè gol dels visitants però un xut de fora l’àrea de JORDI C. surt lleugerament per sobre la porteria, quedant la pilota penjada al balcó dels pisos de darrera del camp de futbol.

En definitiva tres punts importants en espera de que arribin partits amb més intensitat i més emoció que la que es va viure aquest diumenge al matí al municipal de Maçanet.