Equipatge: camiseta blaugrana, mitgetes blaves i pantalons blaus.

La PB Lloret “B” és un club format de 5 equips. Dos dels quals estan jugant a les categories territorials i els tres restants en categories bases.

- PB. Lloret de Mar “B” à Tercera categoria territorial – grup.29

- PB. Lloret de Mar “A” à Aleví segona divisió – grup.1
- PB. Lloret de Mar “A” à Infantil tercera divisió – grup.1
- PB. Lloret de Mar “A” à Cadet segona divisió – grup.1

En quan a l’equip de la categoria de tercera territorial, la P.B. Lloret “B” es troba en 13ena posició amb 14 punts empatat amb l’11è que és el Sant Hilari B i el 12è que és el Breda B.
Per altra banda, es troba a 40 punts del primer que és el Lloret B, a 38 del segon que és el Farners B i a 35 del tercer que es l’Obispado.
Pel que fa amb el FC Vilobí, l’equip es continua mantenint en 7ena posició amb 35 punts i a 21 punts de la PB.Lloret “B”.

Les estadístiques d’aquest equip no acaben de ser del tot favorables ja que en 22 partits jugats, ha aconseguit:

- 16 derrotes, de les quals 6 com a locals i 10 com a visitants
- 2 empats, tots dos com a locals.
- 4 victòries, de les quals 3 com a locals i 1 com a visitant

Les anteriors estadístiques, fan que sigui el 4rt equip més golejat amb 74 gols en contra, mentre que l’equip més golejat continua essent el Maçanet-Fira amb 97 gols en contra.

Per altra banda, la PB. Lloret “B” és el 5è equip menys golejador amb 31 gols a favor, mentre que l’equip menys golejador continua essent el Maçanet Selva amb 21 gols a favor.

Pel que fa a les golejades:
- La major golejada que ha rebut com a local ha estat de 0-5 davant l’Hostalriquenc a la jornada 5; i com a visitant de 8-1 contra el Farners B a la jornada 18 i de 7-0 contra l’Hostalriquenc a la jornada 20.
- La major golejada que ha realitzat com a local ha estat de 7-0 davant el Maçanet-Fira a la jornada 21; i com a visitant de 0-3 contra el Maçanet Selva a la jornada 8.

La PB Lloret “B” ha vist en vuit ocasions com el seu marcador es quedava a 0.
D’aquestes vuit vegades, 4 han estat com a locals contra l’Arbucienca (0-2), l’Hostalriquenc (0-5), l’Hostalric (0-4) i el Lloret B (0-4).
Pel que fa a les quatre vegades restant, ha estat com a visitant davant el Vilobí (4-0), el Palafolls B (4-0), l’Arbucienca (1-0) i l’Hostalriquenc (7-0).

Pel que fa a l’enfrontament que es va disputar el 22/11/08 corresponent a la 9ª jornada de lliga entre el FC Vilobí i la PB. Lloret “B” que es va resoldre amb una victòria per el FC Vilobí de 4-0.
Els gols del FC Vilobí van arribar mitjançant Quim en el minut 15’, Andrei en el minut 27’, Roger en el minut 32’ i Carles en el minut 91’.

Finalment, després d’una mala dinàmica on s’ha endinsat el FC Vilobí, no podem deixar escapar cap punt i per suposat, que no deixarem que la PB. Lloret “B” s’emporti els 3 punts encara que juguin a casa seva.
Així doncs, esperem que en el partit de Dissabte en “El Molí” de Lloret de Mar, poguem aconseguir una victòria i emportar-nos els 3 punts cap Vilobí.