Equipatge: camiseta vermella i blanca, mitgetes blanques i vermelles i pantalons vermells.

L’Escola Futbol Arbucienca és un club format per 6 equips, en les següents categories:

- Escola Futbol Arbucienca “A” Infantil segona divisió – grup.1
- Escola Futbol Arbucienca “A” Aleví primera divisió – grup. 11

FEMENI
- Escola Futbol Arbucienca “A” Segona femení – grup.6

Les últimes temporades 2006/2007 i 2007/2008 les ha passat jugant a la categoria de 3era categoria territorial.
La temporada 2006/2007 competien en el grup 27 on a final de temporada varen quedar en 11ena posició amb 31 punts, a 37 punts del primer que va ser l’Obispado, a 36 punts del segon que va ser el Llagostera i a 36 punts també del tercer que va ser la Cellera.
En la última temporada 2007/2008 també varen jugar en el grup 27 on finalment es quedaven amb una 6ena posició amb 62 punts, a 25 punts del primer que va ser el Palafolls, a 12 del segon que va ser la PB Lloret i a 8 del tercer que va ser el Llagostera.

Actualment, en aquesta temporada 2008/2009 en el grup 29 de la tercera categoria territorial, l’EFA es troba en 8ena posició amb 28 punts, a 23 punts del primer (Lloret B) i a 21 del 2on (Farners B) i del 3er (Obispado).
Pel que fa al Vilobí, es continua mantenint en 7ena posició amb 35 punts i per tant, a 7 punts de l’EFA.

Les estadístiques d’aquest equip han estat molt variables durant el que portem de temporada, ja que en 20 partits jugats, ha aconseguit:

- 10 derrotes, de les quals 5 com a locals i 5 com a visitants
- 1 empats com a locals contra el R.Blanenc.
- 9 victòries; 5 com a locals i 4 com a visitants

Les anteriors estadístiques, fan que sigui el 8è equip més golejat amb 41 gols en contra, mentre que l’equip més golejat continua essent el Maçanet-Fira amb 94 gols en contra.

Per altra banda, l’Escola Futbol Arbucienca és el 6è equip menys golejador amb 34 gols a favor, mentre que l’equip menys golejador continua essent el Maçanet Selva amb 21 gols a favor.

Pel que fa a les golejades:
- La major golejada que ha rebut com a local ha estat de 0-5 davant el FC Vilobí a la jornada 8; i com a visitant de 6-2 contra el Farners B a la jornada 10 i de 4-0 contra l’Hostalriquenc a la jornada 12.
- La major golejada que ha realitzat com a local ha estat de 4-1 davant el Maçanet-Fira a la jornada 13, 4-1 davant el Palafolls B a la jornada 20 i de 3-0 contra el Maçanet Selva a la jornada 15; i com a visitant de 0-2 contra la PB Lloret a la jornada 1 i de 1-3 contra el St Hilari B a la jornada 3.

El seu màxim golejador és Albert Busquets.

L’EFA ha vist en quatre ocasions com el seu marcador es quedava a 0.
D’aquestes quatre vegades, 3 han estat com a locals contra el FC Vilobí, el Lloret B i l’At.Blanes i l’altre ha estat com a visitant davant l’Hostalriquenc.

Pel que fa a l’enfrontament que es va disputar el 15/11/08 corresponent a la 8ª jornada de lliga entre l’Escola Futbol Arbucienca i el FC Vilobí es va resoldre amb una victòria per el FC Vilobí de 5-0.
Els gols del FC Vilobí van arribar mitjançant Montal en el minut 10’, Andrei en el minut 30’, Roger en el minut 54’, Carles en el minut 70’ i Marc en el minut 88’.

Finalment, com anem recordant jornada rere jornada, ara és quan menys ens em de relaxar i anar a per totes.
No podem deixar escapar cap punt i per suposat, que no deixarem que l’EFA s’emporti els 3 punts del municipal de Vilobí.
Així doncs, esperem que en el partit de Dissabte en el municipal de Vilobí, puguem aconseguir una victòria i emportar-nos els 3 punts.