Equipatge: camiseta blava i blanca, mitgetes blaves i pantalons blaus.

El Maçanet Selva, UE és un club format per 6 equips, en les següents categories:

- Maçanet Selva, UE “A” à Cadet segona divisió – grup.1
- Maçanet Selva, UE “A” à Juvenil segona divisió – grup.1

· FEMENI
- Maçanet Selva, UE “A” à Femení Juvenil Cadet – grup.4

Actualment, en aquesta temporada 2008/2009 en el grup 29 de la tercera categoria territorial, el Maçanet Selva es troba en 13ena posició amb 11 punts, a 39 punts del primer (Lloret B) i 35 del 2on (At. Blanes), del 3er (Farners B) i del 4rt (Obispado), que estan empatats a 46 punts.
Pel que fa al Vilobí, es continua mantenint en 7ena posició amb 32 punts i per tant, a 21 punts del Maçanet Selva i amb una jornada menys.

Les estadístiques d’aquest equip no acaben de ser del tot favorables ja que en 20 partits jugats, ha aconseguit:

- 15 derrotes, de les quals 7 com a locals i 8 com a visitants
- 2 empats, tots dos com a visitants contra el Breda B i el R.Blanenc.
- 3 victòries; 2 com a local contra el Maçanet-Fira i l’Hostalriquenc, i una com a visitant davant el Maçanet-Fira

Les anteriors estadístiques, fan que sigui el 2on equip més golejat amb 78 gols en contra i només 20 a favor, mentre que l’equip més golejat continua essent el Maçanet-Fira.

Per altra banda, el Maçanet Selva és actualment l’equip menys golejador juntament amb la PB Lloret B amb 20 gols marcats, seguit per el Maçanet-Fira amb 22 i el R.Blanenc amb 23 gols.

Pel que fa a les golejades:
- La major golejada que ha rebut com a local ha estat de 1-7 davant l’At.Blanes a la jornada 1 i com a visitant de 10-0 contra l’Hostalriquenc a la jornada 4.
- La major golejada que ha realitzat com a local ha estat de 3-1 i com a visitant de 1-4 totes dues davant el Maçanet-Fira.

El seu màxim golejador és David Gallego.

El Maçanet Selva ha vist en vuit ocasions com el seu marcador es quedava a 0.
D’aquestes vuit vegades, 3 han estat com a locals contra el Lloret B, la PB Lloret B i el Breda B.
Pel que fa a les 5 vegades restants, ha estat com a visitants davant l’Hostalriquenc, el Vilobí, l’Obispado, l’Arbucienca i l’At.Blanes.

Durant les 21 jornades que portem de lliga, aquest equip va començar amb una ratxa de 4 derrotes consecutives, que va ser tallada per una victòria i un empat. Però de nou apareixien dues derrotes més. A la 9ena jornada semblava que l’equip tornava a veure la llum amb un empat, però que per desgracia només els hi servia per afrontar una ratxa de 8 derrotes més amb un descans pel mig. En les tres últimes jornades, sembla ser que l’equip s’ha animat una mica més amb dues victòries i una última derrota per la mínima en la última jornada.

Pel que fa a l’enfrontament que es va disputar el 08/11/08 corresponent a la 7ª jornada de lliga entre el FC Vilobí i el Maçanet Selva es va resoldre amb una victòria per el FC Vilobí de 5-0.
Els gols del FC Vilobí van arribar mitjançant Roger en els minuts 9’ i 47’; i Andrei en els minuts 24’, 59’ i 90’ (aquest últim de penal).

Finalment, tal i com venim recordant anteriorment, tot i que hi hagi equips amb unes estadístiques, aparentment, pitjors que les del FC Vilobí, s’ha d’anar amb molt de compte a l’hora de no deixar escapar els 3 punts del partit.
Així doncs, esperem que en el partit de Diumenge en el municipal de Maçanet, puguem aconseguir una victòria i emportar-nos els 3 punts cap a Vilobí!