13/2/09

Prèvia Jornada: 19

Setmana carregada de dificultats les que ha patit l’equip per tal de preparar amb les màximes condicions el difícil partit de diumenge contra un clar l’aspirant a l’ascens de categoria. Un únic entrenament es el que s’ha pogut realitzar i sense la totalitat de la plantilla. Una setmana més s’ha hagut d’entrenar a l’annex del camp de terra i ja en van unes quantes a més les reduïdes dimensions fan impossible un bon entrenament.

Fins el dijous l’equip no s'ha pogut entrenar i amb nombroses baixes com son DAVID i ROBERT P. i ANDREI que no ha pogut assistir a entreno i que es dubte per diumenge, a això li hem de sumar la baixa per sanció de CARLOS que ha estat suspès per 2 partits i QUIM i SERGI que es troben de vacances.

Així doncs mala preparació la que s’ha realitzat durant tota la setmana per la importància del partit i la rellevància del rival, esperem que l’equip sàpiga sobreposar-se a totes aquestes condicions i demostri el seu sacrifici dins el terreny de joc, que de ben segur així serà, doncs els comentaris de dins el vestuari son que no s’oblida el 1-5 de la primera volta i es recorda amb esperança que a la mitja part el resultat era d'empat a 1.