Maçanet-La Fira C.F.:1.- Bernardo, 2.- Manuel, 3.- William, 4.- Ruben, 5.- German, 6.- Hans, 7.- Adrian, 8.- Joaquin, 9.- Miguel, 10.- Ebrima i 11.- Julio

Banqueta i substitucions: 13.- Israel per 11.- Julio min. 45, 12.- Francisco per 6.- Hans min. 45 i 14.- Walter per 9.- Miguel. min. 55.

F.C. Vilobí: 13.- David, 2.- Carlos, 4.- Robert P., 10.- Roger, 11.- Miquel, 14.- Felip, 17.- Carles, 18.- Albert, 21.- Andrei, 24.- Pau i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 7.- Nil per 21.- Andrei min. 60 i 23.- Arnau per 11.- Miquel min. 65

Col.legiat: Jose Manuel Martin Martin

Partit molt plàcid el que va disputar dissabte a la tarda el F.C.VILOBI al municipal de Maçanet de la Selva. Tot i les nombroses baixes amb que s’afrontava el partit en cap moment van perillar els tres punts.

Ja al primer minut es podia comptabilitzar la primera ocasió visitant en un passe en profunditat de ROGER que CARLES no resolia en una situació de ú contra ú davant del porter local. Set minuts més tard CARLES tornava a desaprofitar una ocasió clara de gol però el seu xut anava fregant la part exterior del pal. Al minut 12’ podia haver saltat la sorpresa i en un error defensiu el jugador visitant entregava directament la pilota al davanter, però el seu xut sortia lleugerament per sobre el travesser. Als 16’ minuts arribava el primer gol de la tarda en un altre pasada en profunditat de ROGER a CARLES que al lluitar la jugada feia que el propi defensa introduís la pilota dins la seva porteria. Les ocasions es repetien però no va ser fins als 37’ minuts que en una gran jugada col·lectiva del VILOBI arribava el 0-2. JORDI C. centrava cap a ROGER i aquest al primer toc amb el pit deixava la pilota a ANDREI que, també al primer toc, amb un xut creuat, al mes pur estil HENRY, superava el porter local.

A la represa, molt lluny de conformar-se amb el marcador, els visitants van continuar atacant encara mes la defensa local i ja al minut 46’ pujava el 0-3 al marcador, en un gran xut des de fora l’àrea de ANDREI. Vuit minuts més tard, CARLES entrant per la banda arribava fins a l’àrea i definia perfectament fen pujar el 0-4 al marcador. Als 64’ minuts de partits l’única nota negativa del partit, pels interessos visitants, va ésser l’expulsió amb vermella directa de CARLOS que va caure en el parany del jugador contrari i va entrar en una disputa que li va costar l’expulsió. Si l’expulsió va ser la nota negativa del partit, se’ns dubte al minut 65’ es va produir la noticia positiva, ja no del partit, sinó de tota la temporada. ARNAU reapareixia desprès d’una llarga absència dels terrenys de joc, no jugava un partit oficial des de el passat mes de MARÇ de l’any passat. Només un minut va necessitar ARNAU per demostrar que no ha perdut la qualitat tècnica i en una passada de CARLES li tornava la pilota al primer toc amb una paret que deixava a CARLES sol davant el porter per fer pujar el 0-5 al marcador. Deu minuts més tard, un altre cop ARNAU executava una falta lateral i PAU únicament havia de pentinar per fer pujar el 0-6. I un minut més tard un altre triangulació entre PAU, ARNAU i CARLES feia que aquest últim fes el definitiu 0-7.

Tres punts en un partit en que se li tenia el màxim respecte, per les ja nombroses baixes i per les condicions del terreny de joc. Així doncs, tercera victòria consecutiva abans de l’important partit del pròxim diumenge contra l’ OBISPADO on l’equip te l’oportunitat de treure l’espina clavada desprès de la dolorosa derrota de la primera volta per un contundent 1-5. Aquesta setmana tocar treballar molt fort per afrontar amb les màximes bones condicions el partit de diumenge.