20/2/09

Crònica FC Vilobí - Skarphedin Fotball

.
Entretingut partit amistós el que va disputar el FC VILOBI el dimecres al vespre contra l’equip Noruec del SKARPHEDIN de la 3ª divisió NORUEGA. Tot i la diferencia de categoria existent entre els dos equips, es va demostrar que el nivell futbolístic a NORUEGA es més baix que a Catalunya, doncs per la categoria que estem parlant no es tanta la diferencia que es va veure sobre el camp. En la primera part el partit va estar molt igualat i en tot cas si algun equip va desenvolupar millor futbol, aquest va ésser l’equip local. Tot i així als 10’minuts de partit es rebia el primer gol en contra en una jugada fortuïta, al rebutjar una pilota en defensa, el davanter la interceptava de cap i feia pujar el 0-1 al marcador. Quan faltaven 9’ per arribar al descans es produïa la jugada de l’empat a 1-1. En una pilota llarga de DANI l’agafava CARLES que davant del porter no perdonava. Així s’arribava al descans.
.
A la segona part les diferencies va ser més grans entre els dos equips i l’equip visitant va fer valer la seva superioritat física. Als 50’ i 57’minuts marcaven el 1-2 i 1-3 respectivament, als 76’minuts ROGER retallava diferencies, però dos minuts més tard es tornava a ampliar el marcador amb el 2-4 i dos minuts més tard NIL, amb un gran gol, deixava el definitiu 3-4 al marcador.

En definitiva un partit d’entrenament que serveix per agafar ritme de competició i que de ben segur serà útil pels pròxims partits de lliga.