C.F. Obispado:1.- Arjona, 3.- Sergio, 4.- Ivan, 5.- Raul, 9.- Cudi, 11.- Carlos, 12.- Jose Nicolas, 14.- Pau, 22.- Lluis, 24.- Josep Lluis i 30.- Borja
Banqueta i substitucions: 17.- Alberto per 5.- Raul min. 57, 6.- Abdoulie per 24.- Lluis min. 64, 10.- Andres per 11.- Carlos min. 66, 16.- David per 14.- Pau i 23.- Jorge per 30.- Borja min. 83.
F.C. Vilobí: 1.- Dani, 4.- Robert P., 7.- Nil, 8.- Santi, 9.- Andrei, 10.- Roger, 11.- Miquel, 12.- Jonny, 20.- Robert M., 21.- Jesús i 27.- Jordi C.
Banqueta i substitucions: 17.- Carles per 11.- Miquel min. 45, 18.- Albert V. Per 12.- Jonny min. 71 i 23.- Arnau per 21.- Jesus min. 79
.
Col.legiat: Antonio Amoreti Zarco
.
Difícil desplaçament el que va viure aquest diumenge al matí, el F.C. VILOBÍ, al municipal Pedro Alia Dorado de Blanes, tan pel gran equip rival al que s’enfrontava com les nombroses baixes en que té l’equip, fins un total d’onze baixes.

En el segon minut es podia comptabilitzar la primera ocasió visitant en un xut des de la distància de JONNY que enviava a fora. A partir d’aquí el control va passar a mans d’un Obispado, que molt ordenat i amb les idees molt clares va comença a agafar les rendes del partit. Als 11’ minuts l’Obispado va perforar per primera vegada la porteria visitant amb un contraatac molt ràpid on el davanter es que quedar sol a dins de l’àrea. Als 15’ minuts va arribar el segon gol de l’Obispado gràcies a un error dels Vilobinencs, regalant un ú-contra-ú on DANI no va poder fer res. Als 16’ minuts ROGER va provar sort amb una falta a la frontal de l’àrea però el porter local va atrapar amb dos temps. Als 26’ minuts els visitants van marcar el primer gol gràcies un excel·lent xut de MIQUEL que marcava per tota l’escaire. La rèplica de l’Obispado no es va fer esperar perquè dos minuts després del gol visitant, feia el 3er. gol en el centre d’un córner. Ja en el 44’ minut, l’Obispado marcava el seu 4rt. gol, gràcies a un ineficaç refús de la defensa, deixant la pilota morta dins l’àrea visitant que amb un xut colava la pilota fins al fons de la porteria.

A la represa, els visitants, varen posar una mica d’emoció al marcador, al minut 48’ després d’un xut d’ANDREI que el porter refusa, ROBERT M. aprofita aquest refús per fer una gran vaselina i fer el segon gol. Als 55’ JORDI C. treia una pilota just a sota els pals després d’un córner tret per l’Obispado. Als 58’ minuts un gran ocasió desaprofitada per els locals després de que CUDI superés a DANI i falles a porteria buida. Als 64’ minuts ANDREI, després d’una gran jugada individual superant el porter local en l’últim toc per marcar, CARLES no arriba a tocar la pilota i se’n va fora. Als 66’ minuts CARLES fa un centre a ROGER que remata a dins l’àrea que el porter atrapa. Als 78’ minuts el marcador s’ajustava, gràcies al gol dels visitants, JESUS centre una falta que JORDI C. pentina el just per enviar la pilota al fons de la porteria. Amb els visitant bolcats plenament a l’atac per intentar aconseguir l’empat, va arribar la sentència definitiva al minut 90’, l’Obispado va treure un falta lateral, que després de dues pentinades, CUDI només va tenir que tocar per enviar la pilota fins al fons de la porteria, i així arribant la sentència.

Tres punts que s’escapen, en un partit en que se li tenia el màxim respecte, per el gran rival i per les nombroses baixes. L’Obispado molt més ordenat i superiors, no ha deixat en cap moment que els visitants es podessin treure l’espina clavada de la dolorosa derrota de la primera volta per un contundent 1-5. La part positiva és que en cap moment l’equip s’ha enfonsat i ha abandonat el partit, inclús hi ha hagut reacció per intentar la gesta d’empatar o guanyar.