6/2/09

Prèvia Jornada: 18

Setmana marcada per les baixes les que ha tingut l’equip durant les sessions d’entrenament de dimarts i de dijous. Son molts jugadors els que no han pogut participar en els dos entrenos. Dimarts van entrenar-se apart del grup FELIP, SERGI V. i CARLOS que varen fer un treball de carrera continua, acabant-se de recuperar de les seves molesties físiques.

Dijous va entrenar-se apart del grup SERGI V. que continua amb molesties físiques a l’abductor esquerra i es confirma la seva baixa definitiva per dissabte.

El partit de dissabte s’afronta com en l’argot futbolistic es diu: “en quadro” només 13 jugadors estaran disponibles per afrontar un partit que de segur no serà facil per varis factors; els entrenos durant la setmana no han tingut l’intensitat ni l’assistència desitjada pels entrenadors; el camp de terra i de reduïdes dimensions i evidentment les nombroses baixes, fins a 10, faran que l’equip hagi de plantejar un partit molt serios per poder endur-se tres punts del municipal de Maçanet.
.
MAÇANET-LA FIRA C.F. en números:
.
Posició en la classificació: 12è.
Punts: 9
Partits jugats: 15
Gols a favor: 18
Gols en contra: 64
Partits guanyats com a local: 3
Partits guanyats com a visitant: 0
Partits empatats com a local: 0
Partits empatats com a visitant: 0
Partits perduts com a local: 3
Partits perduts com a visitant: 9