22/2/09

Crònica FC Vilobí - Sant Hilari-Font Vella CE

Alineacions:

F.C. Vilobí:1.- Dani, 4.- Robert P., 7.- Nil, 8.- Santi, 9.- Andrei, 10.- Roger, 17.- Carles, 21.- Manrique, 23.- Arnau, 24.- Pau i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 5.- Quim per 23.- Arnau min. 45, 12.- Jonny per 17.- Carles min. 45, 3.- Ribas per 8.- Santi min. 45, 18.- Albert V. per 24.- Pau min. 73 i 11.- Miquel per 21.- Manrique min. 86.

Sant Hilari – Font Vella C.E. : 1.- Joel, 3.- Jaume, 6.- Rafael, 7.- Albert G., 8.- Josep C., 9.- Albert R., 12.- Gabriel, 18.- Josep R., 20.- Juan, 21.- Josep Mª i 22.- Miquel.

Banqueta i substitucions: 10.- Cristian per 12.- Gabriel min. 67, 14.- Antonio per 6.- Rafael min. 76 i 2.- Marcelo per 8.- Josep C. min. 86.

Col.legiat: Lluis Castañer de Santiago
.
Partit realment complicat el que es va jugar dissabte a la tarda al municipal de Vilobí d’Onyar contra el St. Hilari B. Les nombroses baixes que continua arrossegant l’equip es comencen a notar cada vegada més i el cansament físic de l’amistós jugat dimecres contra l’equip noruec va estar present durant tot el partit.

La primera ocasió per l’equip local va arribar al minut 6’ quant ROGER, agafava la pilota, al centre del camp, avançava per la banda i feia una centrada però se li quedava enrere a Andrei que estava sol davant el porter. Al minut 13’ del partit, el Vilobí aprofitava un pase llarg de JORDI C., controlat per Roger, que aquest deixava en curt per CARLES i acabava marcant el primer gol de la tarda. Després del gol començaven els problemes per el FC Vilobí. Al minut 26’, el Sant Hilari empatava el partit després d’un xut fluixet des de fora l’àrea, que DANI no bloqueja i el refús acaba de nou pels visitants que aprofiten per empatar el partit. Però aquí no s’acabava els problemes per el Vilobí, ja que només 4 minuts després un error comunicatiu entre el defensa i el porter local, feien pujar el segon gol pels visitants en un gol a pròpia porteria. La següent ocasió del Vilobí no arribava fins al minut 39’ amb un pase en profunditat de NIL a CARLES que es quedava sol davant el porter però el seu xut acaba impactant contra el cos del porter. Finalment, en el minut 44’, SANTI, fent una passada aèria cap al porter, acaba al fons de la porteria, marcant així el segon gol en pròpia porteria i el tercer per l’equip visitant.

Es començava la segona part i semblava veure’s un canvi d’actitud per part de l’equip local. Les ocasions començaven al minut 48’ quan Roger feia un xut ras en el llançament d’una falta directe, que atrapa el porter amb dos temps. Al minut 9’, es llançaven tres córners consecutius a favor del Vilobí, aquest l’últim, ROGER, intenta un gol olímpic i aquest acaba al travesser. Al minut 57’ començava la remuntada local, aconseguint el segon gol. Un pase alt de MANRIQUE cap a PAU, que controla la pilota, la baixa i amb un xut i acaba al fons de la porteria. Al minut 68’, arribava una nova ocasió pels locals mitjançant un xut directe de falta de MANRIQUE que treia el porter visitant de forma providencial. Deu minuts després arribava el gol de l’empat a 3 pel Vilobí. ROGER treu un córner en curt cap a MANRIQUE, que aquest des de fora l’àrea es treu un xut impressionant, marcant així el tercer gol. Però els ensurts no s’acabaven per l’equip local, i al minut 82’ un contraatac rapidíssim del Sant Hilari acabava en un ú contra ú, que DANI atura però el rebot torna anar a un jugador del Sant Hilari, que envia la pilota al pal de la porteria. Va ser després, al minut 85’, amb el saque d’una falta de MANRIQUE, on pentina un defensa visitant, la pilota acaba passant per davant de la porteria i ANDREI molt oportunista acabava enviant la pilota al fons de la porteria amb el cap, aconseguint així el quart gol i la victòria pel FC Vilobí.
.
Tres punts aconseguits amb la satisfacció d’haver remuntat un partit que se li va complicar des de l’inici.

ANIMS I A CONTINUAR TREBALLANT...

Estadística del partit:

Corners a favor F.C. Vilobí 9
Corners a favor Sant Hilari – Font Vella C.E. 2
Ocasions F.C. Vilobí 14
Ocasions Sant Hilari – Font Vella C.E. 10
Faltes a favor F.C. Vilobí 24
Faltes a favor Sant Hilari – Font Vella C.E. 16
Fora de joc del F.C. Vilobí 2
Fora de joc del Sant Hilari – Font Vella C.E. 2

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing