F.C. Vilobí: 13.- David, 2.- Carlos, 4.- Robert P., 5.- Quim, 6.- Marc, 8.- Santi, 10.- Roger, 12.- Jonatan , 21.- Andrei, 24.- Pau i 27.- Jordi C.
Banqueta i substitucions: 11.- Miquel per 8.- Santi min. 45, 17.- Carles per 2.- Carlos min. 45 i 25.- Francesc per 6.- Marc min. 75
Palafolls C.D.: 1.- Sergio M., 19.- Joan P., 7.- David E., 21.- Manuel, 14.- Cristian, 5.- David G., 9.- Raul, 10.- Joan L. , 16.- Sergio G., 18.- Javier i 8.- Enric
Banqueta i substitucions: 13.- Alex per 1.- Sergio min. 12, 6.- Gerard per 19.- Joan P. min. 14, 12.- Jose Miguel per 16.- Sergio G. min. 66, 15.- Carlos per 18.- Javier min. 70 i 4.- Juan Jose per 21.- Manuel min. 72.
.
Col.legiat: Otmane Cherrib Dahrou
.
Partit marcat per les condiciones meteorològiques el que es va veure dissabte a la tarda al municipal de Vilobí. En un camp convertit en una bassa d’aigua, on la pilota no es desplaçava mes cinc de metres a ran de gespa, convertien la practica del futbol en una missió molt difícil per tots dos equips

Els locals afrontaven el partit amb nombroses baixes (SERGI V., ALBERT, ANGEL i FELIP lesionats, NIL amb la grip, MUNTAL absent per temes laborals i JORDI R. i ANIOL de vacances) i les condicions del camp feien preveure que seria molt complicat endur-se la victòria. Tot i així al minut 2’ PAU tenia la primera oportunitat però el seu xut des de fora l’àrea sortia lleugerament per sobre el travesser. Als 14’ minuts gran ocasió de ANDREI, però el seu xut es frenat per l’aigua i queda morta davant del porter. Dos minuts més tard JONY feia un altre xut però l’aigua el tornava a frenar. Als 20’ MARC feia un xut que sortia fregant el pal. Als 25’ minuts ROGER de falta tenia una oportunitat però el rebuig del porter no era aprofitat per cap davanter. Als 32’ minuts PAU tenia una gran oportunitat desprès d’una gran jugada de ANDREI però el seu xut anava suament a les mans del porter visitant. S’arribava al descans amb empat a zero gols, si per ocasions es tractes, els locals havien arribat amb més perill a la porteria visitant.

Al primer minut de la represa PAU amb un gran xut de fora l’àrea enviava la pilota al travesser. Als 48’ minuts es produïa una petita baralla al mig camp i l’àrbitre del partit optava per l’opció fàcil i expulsava a un jugador de cada equip, així JONY abandonava el partit. Als 57’ minuts arribava el primer gol de la tarda en una passada en profunditat a ANDREI i aquest des de la frontal de l’àrea no perdonava i enviava la pilota al fons de la porteria. Als 71’ minuts arribava la sentencia definitiva al partit en una jugada que només pot succeir en un camp embassat d’aigua; desprès de tres xuts a l’àrea i que la pilota quedes frenada, CARLES, molt oportunista enviava la pilota a dins la porteria. Vuit minuts més tard en un penal comes sobre ANDREI, ROGER no perdonava la pena màxima i feia el definitiu 3-0. A cinc minuts del final CARLES podria haver fet el seu segon gol de la tarda, però el seu xut de la frontal de l’àrea s’estavellava al pal.

El millor de la tarda: els tres punts en un partit que s’hauria d’haver suspès pel mal estat del terreny de joc i que feia impossible la pràctica del futbol. Destacar la lluita i el gran desgast físic realitzat pels jugadors que en cap moment, tot i les condicions adverses, va deixar d’intentar-ho.

Sis punts en els dos últims partits jugats, quan a la primera volta únicament se’n van aconseguir dos contra els mateixos rivals, a continuar amb aquesta dinàmica i continuar treballant com fins ara.