19/2/09

Coneguem al pròxim rival

.
SANT HILARI-FONT VELLA C.E.

Equip de Sant Hilari Sacalm
Equipatge: camiseta groga, mitgetes grogues i pantalons blaus.

El Sant Hilari-Font Vella, CE és un gran club amb 6 equips. Dos dels quals estan jugant a les categories territorials i els 4 restants al futbol base.

-Sant Hilari-Font Vella, CE “A” Preferent territorial – grup.1
-Sant Hilari-Font Vella, CE “B” Tercera categoria territorial – grup.29
-Sant Hilari-Font Vella, CE “A” Aleví segona divisió – grup.1
-Sant Hilari-Font Vella, CE “A” Juvenil primer divisió – grup.6
-Sant Hilari-Font Vella, CE “B” Juvenil segona divisió – grup.1
-Sant Hilari-Font Vella, CE “A” Infantil tercera divisió – grup.1

Les últimes temporades 2006/2007 i 2007/2008 les ha passat jugant a la categoria de 3era categoria territorial.

La temporada 2006/2007 competien en el grup 27 on a final de temporada varen quedar en 9ena posició amb 38 punts, a 30 punts del primer que va ser l’Obispado, a 29 punts del segon que va ser el Llagostera i a 29 punts també del tercer que va ser la Cellera.

En la última temporada 2007/2008 també varen jugar en el grup 27 on finalment es quedaven amb una 14ena posició amb 40 punts, a 47 punts del primer que va ser el Palafolls, a 34 del segon que va ser la PB Lloret i a 30 del tercer que va ser el Llagostera.

Aquesta última temporada, va ser la primera per al FC Vilobí que va quedar en una 15ena posició amb 25 punts i per tant a 15 del 14è, que tal i com em dit anteriorment, va ser el Sant Hilari-Font Vella C.E.

Els partits que es van disputar entre el Sant Hilari-Font Vella, CE i el FC Vilobí van quedar de la següent manera:

-JORNADA 12 (02/12/07) FC Vilobí 1 – 1 Sant Hilari-Font Vella, CE
-JORNADA 29 (20/04/08) Sant Hilari-Font Vella, CE 7 – 0 FC Vilobí

Actualment, el Sant Hilari-Font Vella, CE es troba en 10ena posició empatat a 11 punts amb l’11è que és el R. Blanenc, a 35 punts del primer, a 33 del segon i a 32 del tercer.

Les estadístiques d’aquest equip no acaben de ser del tot favorables ja que en 16 partits jugats, ha aconseguit:

- 11 derrotes, de les quals 6 com a locals i 5 com a visitants
- 2 empats, tots dos com a visitants
- 3 victòries, de les quals 2 com a locals i 1 com a visitant

El Sant Hilari-Font Vella, CE porta una ratxa de 3 derrotes consecutives amb un descans pel mig.

Aquest equip, suma ja 8 jornades sense saber el gust de la victòria, ja que des de la 11ena jornada contra la PB Lloret “B” no guanyen.

No destaquen per ser un equip golejador ja que només tenen 32 gols a favor i 62 en contra.

El Sant Hilari-Font Vella, CE ha vist en tres ocasions com el seu marcador es quedava a 0, contra el Farners B, el Lloret B i finalment l’At.Blanes.

Per una banda, la major golejada que ha rebut ha estat d’un 11-0 contra l’At. Blanes com a visitants i de 0-6 contra el Farners com a locals.

Per altra banda, la major diferencia per la qual ha guanyat ha estat de 5-2 contra el Breda B com a locals i de 1-4 contra el Maçanet Selva com a visitants.

Els seus màxims golejadors són Pep Maria, Gabi i David Fernández.

Pel que fa a l’enfrontament entre el FC Vilobí i el Sant Hilari-Font Vella, CE es presenta amb ganes, tot i ser la primera vegada aquesta temporada que s’enfronten els dos equips.

Pel que fa al FC Vilobí, assumeix el partit amb moltes ganes i tot i que aquesta és una temporada nova per l’equip, és inevitable per alguns recordar el 7-0 en el seu camp la temporada passada.

En definitiva, un equip que tot i que les seves estadístiques no siguin millors que les del FC Vilobí, no s’ha de mirar amb més confiança que qualsevol altre equip.

De ben segurs que el Sant Hilari-Font Vella, CE vindran disposats a emportar-se els 3 punts, però el que si que està clar, és que el FC Vilobí no els hi posarà les coses fàcils i com sempre diem, intentarem per tots els mitjans que es quedin a casa.