C.F. OBISPADO

Equip de Blanes fundat l’any 2005
Equipatge: Taronja

L’Obispado CF és un dels equips que ha baixat aquesta temporada a 3ª territorial.

Debutaven oficialment com a equip de 3ª territorial la temporada 2005/2006 en el grup 27 on van quedar en novena posició amb 38 punts, a 43 del primer classificat, 31 del segon i a 30 del tercer.

Seguidament, durant la temporada 2006/2007 tornaren a jugar a 3era territorial al grup 27 on a final de temporada es proclamaven campions amb 68 punts, a 1 punt del segon i del tercer.

La següent temporada 2007/2008 varen poder experimentar la categoria de 2ª territorial on finalment van acabar en un 17è lloc amb 26 punts, a 56 del primer, 52 del segon i a 51 del tercer.

Aquesta temporada, els obligava a tornar a 3ª on aquest any una vegada arribats a la 19ª jornada, aquest club es col·loca en 3er lloc amb 40 punts, amb dos punts de diferencia amb el quart classificat, a 1 sol punt del 2on i a 3 punts del 1er.

Sense cap dubte les estadístiques d’aquest equip són molt bones i actualment, aquest equip en 17 partits jugats, ha aconseguit:

- 12 victòries, de les quals 7 com a locals i 5 com a visitants
- 4 empats, 1 com a local i 3 com a visitants
- 1 derrota com a visitant contra el Farners.

Per una banda, podríem dir que l’Obispado CF és pràcticament imbatible en el seu camp on tot han sigut victòries menys un empat.

Per altra banda, provablement té més problemes com a visitant, tot hi haver encaixat només una derrota, tres empats i les cinc victòries restants.

L’Obispado CF, destaca també per tenir el màxim golejador de la lliga que és en CUDI. Això també, els ha ajudat a conseguir els 64 gols que sumen a favor, a diferència dels 25 en contra.

Pel que fa a l’enfrontament entre l’Obispado CF i el FC Vilobí es presenta realment emocionant després de la derrota del Vilobí en el seu camp amb un 1-5 amb un únic gol de Roger en el minut 9 de la primera part. Pel que fa als gols de l’Obispado van arribar als minuts 24 de la primera i 3, 7, 21 i 45 de la segona part.

En definitiva, un gran club i gran equip, que de ben segur que el pròxim diumenge lluitaran fins al final per no encaixar la primera derrota en el seu camp, tot i que el FC Vilobí no els i posarà fàcil i intentarà per tots els mitjans emportar-se els 3 punts d’aquesta jornada.