30/10/11

Crònica Jornada 8

Alineacions:
Aro C.E.: Yasin, Lluis, Pau, Antonio, Juan, Jorge (Oscar, 73), Joan, Sergi (Eduard, 88), Ismael (Francisco, 89), Javier, Marc (Ferriol, 81)
F.C. Vilobí: David, Rober (Pau, 89), David V (Juanjo, 67), Nil, Oscar, Roger, Soto, Marc, Sera (Joan, 45), Quim (David G.,79), Sergio L. (Sergio H., 45)
Àrbitre: Sr. Carlos Cabrera

Targetes:
Aro C.E.: Adrian, Pau, Lluis, Xavier, Rufino, Marc, Antonio, Eduard
F.C. Vilobí: Marc, Quim, Roger, Nil (2)

Gols:
1-0 Sergi (7’)
2-0 Ismael (40’)
2-1 Roger (p, 57’)

Crònica:
Partit suspès en el seu dia i que es va haver de jugar entre setmana. Partit espès del Vilobí que ben aviat va veure com els locals se li avançaven en el marcador. L’equip notava la falta d’entrenament, per l’espessor en el joc, no sortien les passades més senzilles i tampoc hi havia les bones triangulacions per arribar a la porteria rival. Tot i així el rival només feia alguna contraatac o jugada d’atac per errades pròpies, tot i així a la segona part es va marxar amb el 2-0.

A la represa el Vilobí va millorar lleugerament la seva imatge però no va acabar de aconseguir dominar amb prou claredetat el partit. Amb això però es va trobar amb un penal clar a favor que Roger va transformar i que va donar una mica més de vida al partit. Així l’equip marxava amb una nova derrota després d’estar dues setmanes pràcticament sense entrenar ni jugar. Ànims i a seguir treballant.