23/10/11

Crònica Jornada 7

Alineacions:
F.C. Vilobí: Jordi, David (Felip, 86), Nil, Oscar, Roger, Soto (Pau, 89), Marc (Jonni, 75), Sera, Sergi L (Tico, 89), David G.
Tossa C.F.: Sergio, Jordi (Arnau,75), Oscar, Artur, Josep, Patricio (Ferran), Artur, Daniel (Manuel, 75’), Joan, Marc (Gerard, 60’), Sergio (Alier, 45).

Àrbitre: Sr. Jose Tolmo.

Targetes:
F.C. Vilobí: Marc, Oscar.
Tossa C.F.: Patricio, Oscar, Daniel, Jordi.

Gols:
1-0 Roger (p, 44’)
2-0 David V. (65’)
3-0 Marc (70’)

Crònica:
Bon partit davant un equip que havia ascendit igual de categoria com nosaltres i amb el qual l’any anterior s’havien disputat partits molt intensos i emocionants. Així tornava un duel de la màxima altura a l’estadi.

El partit va començar de tu a tu i molt descarat, on el local tenia part del domini però el Tossa mai li va perdre la cara al partir i va sortir a per totes, demostrant que no per casualitat estava en la nova categoria. Així el partit va ser dur, intens i va ser el Vilobí que a les acaballes de la primera part va transformar un penal clar per mitjà de Roger. Així acabava la primera part desprès d’un bon partit i amb segur que una interessant segona part.

Així el segon temps va començar semblant a la primera, amb la mateixa intensitat i duresa que en la primera part, però va ser el conjunt local qui va saber transformar les ocasions per mitjà de David V. i de Marc. Així es va viure un partit molt intens que el Vilobí va saber gestionar pràcticament a la perfecció i per això els punts es van quedar a casa. Així una nova jornada que l’equip es quedava amb els 11 jugadors al camp tot el partit, i nova victòria que s’aconseguia. Ànims i a seguir treballant.