16/10/11

Crònica Jornada 6

Alineacions:
Cuatro Vientos C.F.: Sergio, Raul, Josep, Enrique, Eduardo, Manuel (Albert, 66), Jose (Javier, 80), Ismael, Marc, Alan (David, 56’) , Artus.
F.C. Vilobí: Jordi, Juanjo (Sergi L, 21’), Robert, David V., Nil, Oscar, Roger (Jonny, 74), Soto (Paco, 80’), Marc (Sergio H, 69), Sera, Quim (David G., 56’).

Àrbitre: Sr. Victor Exposito.

Targetes:
Cuatro Vientos C.F.: Enrique, Artus (2)
F.C. Vilobí: Quim, Oscar, David V.

Gols:
0-1 Oscar 40
1-1 Josep, 45
1-2 Soto, 45
1-3 Oscar, 57
1-4 Sera 75
1-5 Sergi L, 85

Crònica:
Segona victòria contundent d’un equip que poc a poc va demostrant que es va recollint el fruït del treball diari. El partit es presentava com a complicat, davant un rival experimentat en la categoria, dissenyat any rere any per estar a les posicions capdavanteres.

El partit va començar amb un respecte mutu entre els dos equips, mostrant-se els dos equips molt sòlids i oferint moltes possibilitats en contraatacs, etc. Tot i així va ser el Vilobí qui semblava tenir el domini posicional i de la pilota, clar que per les dimensions del camp no es podia permetre un joc molt bonic però si que el va fer efectiu. Oscar va avançar l’equip però una errada ens els marcatges en un córner va propiciar l’empat dels locals. A continuació una excel•lent centrada d’Òscar va acabar amb un golàs de Soto que reduïa les alegries de l’equip local i que tancava així la primera part.

El gol va donar molta moral al Vilobí que de seguida va sortir a rematar el partit, i seguint ordenat i aguantant la duresa del rival i algun contraatac ràpidament sufocat, va fer que l’equip de seguida agafès avantatge en el marcador i s’emportés amb molta claredat en el marcador, davant d’un rival que veia que es quedava amb 10 homes per l’expulsió d’un jugador.

Així doncs tres punts molt valuosos davant un rival que no serà de ben segur a la part baixa. Ànims i a seguir treballant.