2/10/11

Crònica Jornada 4

Alineacions:
E. F. Gironès-Sàbat: Roger, Guillem (Juan, 77’), Javier, Joaquim, Pau (Jordi, 62’), David, Gerard (Manel, 89’), Jesus, Angel (Eric, 74’), Oriol, Aritz.

F.C. Vilobí: David C., Juanjo (Pau, 79’), Rober, Oscar, Roger, Soto, Nil, Joan (Sergi L., 60’), Serafin, Joaquim (Paco, 86’), David G(Marc, 60’).

Àrbitre: Sr. Cebrián Vegas.

Targetes:
E. F. Gironès-Sàbat: Pau, Gerard, Joaquim, Manel, Oriol.
F.C. Vilobí: Serafin (2), Juanjo, Roger.

Gols:
1-0 Gerard 32’
1-1 Oscar 43’
2-1 Oriol

Crònica:
Nova derrota encaixada davant d’un potent rival que venia sense haver deixat perdre ni un sol punt. Tot i que encara és aviat per parlar d’aquestes coses, s’ha de dir que el Vilobí va saber tutejar el rival i el va fer suar perquè fes valer el seu potencial. El nostre equip va sortir molt ordenat i concentrat i només petits matisos van fer que al final els punts es quedessin a Germans Sàbat.

El partit va començar amb un respecte mutu entre els dos equips, tot i que va ser el Vilobí qui va intentar jugar la pilota en un camp de dimensions reduïdes i intentar tenir el control, mentre el Sàbat vivia dels errors i dels dubtes del Vilobí per engegar un seguit de contraatacs. Així en una jugada de contraatac el Sàbat es va avançar després d’un còrner a favor en aprofitar la sortida de la pilota. Ben aviat però una juga a la seva àrea va acabar amb penal que primerament Roger va errar però que al final Òscar va sapiguer aprofitar-ne el rebot.

Així el partit moria en la primera part amb taules al marcador i amb l’equip conscient que per ser un rival que està a dalt no els havien fet tant mal i que tenien opcions de guanyar i endur-se els punts. La segona part va estar en la tònica de la primera part fins que el Vilobí, després que Nil llancés una pilota a la creueta i que tingués algunes ocasions més, es va quedar amb un home menys, fet que va aprofitar el rival per en una jugada de contraatac avançar-se en el marcador i endur-se els tres punts tot i que el Vilobí ho va intentar fins al final.
Això no ha fet més que començar i l’equip està patint els efectes de canvi de categoria. S’ha d’aprendre molts dels errors i seguir treballant perquè els resultats de ben segur que arribaran ben aviat, i de ben segur que l’equip acabarà donant la talla. Ànims i a seguir treballant.