9/10/11

Crònica Jornada 5

Alineacions:
F.C. Vilobí: David, Juanjo (Tico, 74), David V., Nil (Ruben, 78), Jonny (Pau, 45’), Oscar, Roger, Soto (Arnau, 78), Marc, Robert, Quim (Felip, 69). .
Pontense C.D.: Miguel Angel, Genis, Alberto (Ivan, 40), Pau, Muhamed, Joel, Mamadi, Mario (Albert, 52), Carlos, Manuel, Kennet(Sergi, 65)

Àrbitre: Sr. David Rodriguez.

Targetes:
F.C. Vilobí: Nil
Pontense C.D.: Mamadi

Gols:
Roger 27’
Roger 56’
Oscar 66’
Marc 80’

Crònica:
Bona victòria d’un gran Vilobí que va estar molt afortunat en el joc i molt concentrat. L’equip venia d’encaixar dues derrotes i arribava l’hora de demostrar-se que podíem guanyar i que l’equip només per circumstàncies puntuals havia patit tant per afrontar aquests primers partits.

La primera part va ser plàcida, de domini total del Vilobí que va ser qui va portar el ritme del joc i les jugades de gol, per bé que al llarg de la primera part el Vilobí només va saber transformar una ocasió de Roger. El contrari, equip que s’estava reestructurant i que estrenava entrenador en aquella jornada, va demostrar només algunes pinzellades en moments puntuals de la primera part.

En el segon temps l’equip del Vilobí va acabar essent cada vegada més superior en el terreny de joc, ja sigui per la millor definició com per un millor joc. El rival es va anar apagant al llarg del partit i el tècnic local no va dubtar a moure la banqueta per donar minuts a tothom.

Així doncs que el partit va acabar amb contundent victòria que deixava els locals amb els ànims pujats i amb la clarividència que sinó es deixa de treballar en els partits i que no es perd la concentració, aquest equip pot anar a mes setmana rere setmana.

Ànims i a seguir treballant.