29/11/10

Crònica Jornada: 12

MAÇANET-LA FIRA C.F.: Medina, Molina Rodri, Jorge, Maxi (Musa), Dario, Dani (Esteve), Jimy, Rozas, Ferras, Juan.

FC VILOBÍ: David, Felip (Robert), Juanjo, Quim, Arnau, Serafin (Albert), Nil, Soto (Jonny), Roger, Hidalgo (Ruben), Oscar.

Col.legiat SR. Xarles Serrano

Targetes Grogues Maçanet-La Fira C.F.: Rodri, Maxi, Juan i Jimy (2)
Targetes Grogues F.C. Vilobí: Nil, Serafín i Ruben

Gols:
0-1 Roger (10')
0-2 Oscar (30')
1-2 Ferras (60')
1-3 Serafín (64')
1-4 Oscar (66')
1-5 Oscar (85')
1-6 Jonny (90')

Bon partit i amb contundent victòria del Vilobí que va saber usar totes les armes que té, per derrotar a un rival de la part baixa de la classificació, que va usar les armes de l'antifair-play per aturar un rival molt superior en joc i ocasions.

El partit va començar molt dur, amb un Maçanet utilitzant el recurs de les entrades fortes per parar el joc del Vilobí. Tot i això el nostre equip va utilitzar tots els recursos que té per gestionar aquest factor i reduir-ne qualsevol eficàcia a base de futbol i gols. A destacar la subliminal actuació de Roger que va està increïble en tot el partit, sabent el que havia de jugar, fent passades de gol i inclòs anotant-ne algun. Tot i això se li ha de retreure a l'equip que no sentenciï ja els partits a la primera part, i també algunes badades a l'hora de jugar la pilota des de darrera que haurien pogut portar molt perill a la porteria defensada per David.

La segona part va començar amb la tònica de la primera part però ben aviat el Vilobí es va encarregar d'anar resolent el partit i fent que la força i les patades per part del Maçanet ja no existissin, rendits a la superioritat del Vilobí. Així doncs, el marcador va anar pujant en tota la segona part, en què gairebé tot el joc va ser a la meitat de camp, defensada per els locals.

Així el Vilobí va acabar una tarda freda, amb un resultat contundent, i una setmana més segueix invicte. Tot i això el Vilobí no ha de baixar els braços perquè se li presenta un calendari complicat perquè els equips que venen son equips de mitja taula, que poden posar molts problemes al líder. Sense anar més lluny, dissabte que ve a les 20.00 al camp del Riudellots, el Vilobí s'enfronta al Montessori B, que porta una bona ratxa de resultats i que estarà molt motivat per rebre el líder.