22/11/10

Crònica Jornada: 11

Alineacions:

F.C. VILOBI: David, Quim, Juanjo, Robert, Felip (Paco), Nil, Diego (Serafín), Soto, Jonny (Hidalgo), Roger (Albert), Oscar (Ruben).

C.E. SANT HILARI: Baena, Muñoz (Jose), Parera, Xandri, Jhony, Gabi, Ruben (Titi), Abel, David, Adri (Victor), Angel (Prat).

Col•legiat: Sr. Vila Morcillo

Amonestacions

Targetes grogues C.F. Vilobí: Juanjo, Robert i Roger.
Targetes grogues C. E Sant Hilari: Xandri, Gabi i Parera(2)

Gols: 1-0 Oscar (7'),
2-0 Jony (20')
2-1 Ruben (p-49')
3-1 Nil (55')
3-2 Ruben (59')
4-2 Roger (p-65')
5-2 Oscar (78')
6-2 Robert (82')

L'equip va sumar una nova victòria que el referma encara més el seu lideratge del grup 29 de la tercera regional. Tot i això no pot estar content l'equip de com va anar la victòria perquè va tardar massa en sentenciar el partit.

El partit va començar en domini vilobinenc però sense materialitzar totes les ocasions de les que va disposar i el rival es va trobar acabant la primera part amb una ocasió per ajustar més el partit.

A la segona part el domini va continuar essent blau i negre però el Sant Hilari no va baixar mai els braços. Tot i això, l'equip al final del partit va crear bones ocasions i va saber tancar el partit amb una golejada

Així doncs, l'equip segueix líder en la lliga però en cap cas s'ha de perdre la concentració i s'ha d'anar partit a partit, i està només pendent del partit del següent cap de setmana més que de la classificació, perquè cada setmana el rival ens espera molt motivat i no ens posaran les coses fàcils. El pròxim partit doncs és el Maçanet la Fira, el dissabte a les 19.00 al Municipal de Maçanet.