E.F. Arbucienca: Costa, Guillem, David (Marc), Soler, Font, Javi, Pau, Jimenez (Carles), Ricard (Roger), Edu (Gerard), Eric.

FC Vilobí: Jordi, Arnau, David, Quim (Albert), Lara (Juanjo), Serafín, Soto, Nil (Robert), Roger (Jonny), Hidalgo (Diego), Oscar.

Targetes grogues E.F. Arbucienca: David i Font
Targetes grogues F.C. Vilobí: Oscar (FCV)

Gols: 0-1 Oscar 3'
0-2 Hidalgo 7'
0-3 Oscar 81'
1-3 Marc 90'

Setmana rere setmana el FC Vilobí va demostrant de lo capaç que és en aquesta lliga i demostrant que és capaç de tòrcer tots els rivals. Així doncs es re confirma una setmana més com a líder del grup 29 de 3ra regional davant una EFA que no va posar les coses gaire fàcils.

El partit va començar amb un equip que rutllava com una autèntica màquina de jugar futbol, el Vilobí, i l'altre que intentava fer front a les estampides del rival. Això es reflecteix en el fet que ben aviat els visitants van inaugurar el marcador per mitjà d'Òscar i Hidalgo. Durant la primera mitja hora de joc el Vilobí era amo i senyor del partit i es preveia una tarda de domini absolut del líder. L'equip va tenir un munt d'ocasions per deixar el partit sentenciat a la mitja part, a destacar la pilota que Soto va enviar al travesser i on queda el dubte de si la pilota va entrar o no. A pesar d'això els últims minuts de la primera part el Vilobí es va descentrar una mica, i errades en l'elaboració i col•locació en el terreny de joc van propiciar que la EFA tingués alguna que altre ocasió i va deixar algunes dosis de bon joc davant un Vilobí irreconeixible.

Així sortint del descans, la situació va millorar una mica però el domini absolut del FC Vilobí ja no era tant evident, però això, no feia que la porteria defensada per Jordi pogués tenir qualsevol mena de sensació de perill. El partit va anar transcorreguent amb alguna que altre ocasió del FC Vilobí, fins que ja al minut 81 una bona jugada d'Hidalgo per la banda va propiciar que Oscar sentenciés pràcticament el partit. El partit va acabar amb un gol de la EFA en clara posició de fóra de joc, però que el col•legiat no va saber apreciar.

Així una setmana més, l'equip continua invicte i ara toca entrenar al màxim durant tota la setmana i no permetre que el dissabte que ve hi hagi cap sorpresa davant el Sant Hilari B en el Municipal de Vilobí d'Onyar (16:30).