1/11/10

Crònica Jornada: 8

CF TOSSA: Llorente, Gomez, Victor, Manuel A. Ramon, Navarra (Roig), Patri (Ferran), Esteve, Dani, Sebas, Artur (Solà)

FC VILOBÍ: Jordi C., Serafín (Arnau), Roger (Sergio H.), Nil (Jonny), Soto (Diego), Lara, Oscar, Robert, David V., Quim, Juanjo.

Àrbitre: Sr. Riera Prat

Amonestacions:
CF Tossa: Gomez, Victor, Manuel
FC Vilobí: Serra, Lara, Arnau

Gols:
1-0 Sebas 20', 1-1 Oscar 25', 1-2 David V. 32', 1-3 Juanjo 40'

Cop d'autoritat, es com s'ha de definir el que va demostrar l'equip aquest cap de setmana en un camp d'un equip que de ben segur que estarà lluitant fins al final per el títol de lliga. El partit va començar amb un Vilobí molt ben posat dins del camp, prenent l'iniciativa en joc i en ocasions. Tot i així, l'equip local va aprofitar una despistada dels visitants per avançar-se en jugada de contraatac. Ben aviat però, una jugada entre Roger i Oscar, va servir perquè l'últim igualés el partit i fes justícia de tot el que es veia en el terreny de joc. El Vilobí va oferir molt bons minuts, estan molt concentrat i sabent el que havia de fer en cada instant. Així l'equip es va avançar al marcador amb dues jugades de estratègia que deixarien el partit sentenciat.

A la segona part, l'equip vilobinenc va sortir una mica despistat i per bé que intentava tenir el domini de joc, les ocasions serien més freqüents per part del Tossa. Així diferents ocasions com una pilota el pal i un Jordi C. providencial van fer que el marcador no es mogués, tot i que el Vilobí no va aprofitar alguna que altre ocasió per sentenciar definitivament el partit. Al minut 89, una petita “tangana” a l’àrea visitant va fer que l’àrbitre decidís acabar amb el partit, sumada a més, amb una invasió del públic del Tossa. El Vilobí sap perfectament que una cosa així no ha de tornar a passar, independentment del que vulgui fer l'equip contrari, ja que la imatge del club és el més important i està per sobre de qualsevol jugador i entrenador.

Així doncs l'equip ja suma 21 de 21 punts possibles, però tot això, només ha fet més que començar i s'ha d'anar partit a partit, demostrant el potencial de l'equip, i per tant, ja s'ha de pensar només en el partit del pròxim cap de setmana davant l'Hostalric B.

Ànims i a seguir treballant.

FALTES REBUDES:
FC Vilobí: 15
CF Tossa: 17

CORNERS:
FC Vilobí: 6
CF Tossa: 1

FORES DE JOC:
FC Vilobí:1
CF Tossa: 6

Imatges cedides per http://www.cfobispado.com/