FC VILOBÍ: David, Arnau, Juanjo, David V., Felip (Paco), Nil, Serafín (Roger), Soto, Jonny (Quim), Sergio H. (Ruben), Oscar.

HOSTALRIC: Sergio, Vilchez, Alex, Marc, Danoso, Gerard (Dani), Xamani (Oller), Alberto (Ruben), Isaac (Oscar), Ferran (Alonso), Kevin.

Targetes grogues Hostalric: Sergio, Vilchez, Marc, Danoso, Gerard

Gols:
1-0 Vendrell 30’
2-0 Roger 90’ (p)

Mal partit el que va jugar el líder davant d’un rival que resideix en aquest inici de lliga en la part baixa de la classificació. L’equip va jugar un partit espès i molt poc fluid, donant peu a que l’equip rival donés la sensació de desmerèixer la posició en què està. El cos tècnic va optar correctament per fer algunes rotacions i donar a alguns jugadors més minuts, però això no és cap justificant a la imatge que va donar l’equip, tot i que l’equip va sumar tres punts més.

A la primera part, poques ocasions son les que hi va haver a banda i banda de camp, per bé que potser va ser el Vilobí qui en va disposar de més. De fet, només en va materialitzar una a través de David V., molt oportú en les últimes jornades tot i la seva retrassada posició en el camp. L’equip se’n va anar al descans sense haver demostrat que realment és el líder de la categoria.

A la segona part la cosa no va millorar gaire més, i tot i la clara superioritat dels locals, va ser l’ Hostalric qui va disposar d’alguna ocasió clara de posar en perill la porteria del porter local David. Ja a les acaballes del partit, una jugada de contraatac del Vilobí va acabar en un penal indiscutible que Roger va saber transformar en el 2-0 definitiu.

Així l’equip no va marxar de l’estadi amb un bon sabor de boca, ja que en partits així s’ha de demostrar molt més contundentment que és el líder. Així haurà de ser doncs a les següents jornades on l’equip afrontarà partits similars als jugats dissabte i per tant haurà de canviar molt sinó vol veure perillar la seva bona ratxa d’imbatibilitat. La primera oportunitat per demostrar-ho haurà de ser a Arbúcies al camp de l’EFA, el diumenge a partir de les 17.00.