25/10/09

Crònica Jornada: 7

E.F. Arbucienca: 1.- Aleix, 2.- Guillem M, 4.- David, 5.- Robert, 7.- Pau, 9.- Albert, 10.- Mohamed, 12.- Marc, 17.- Aleix E, 20.- Ricard i 21.- Joan

Banqueta i substitucions: El col•legiat no va apuntar-se les substitucions.

F.C. Vilobí: 1.- David, 2.- Quim, 3.- Juanjo, 7.- Nil, 8.- Manrique, 11.- Andrei, 15.- Carles, 17.- Jordi R, 20.- Ivan i 21.-Sergio A.

Banqueta i substitucions: Min: 45’ entra 10.- Roger i surt 15.- Carles, min: 59’ entra 12.- Santi i surt 7.- Nil i min: 85 entra 18.- Albert i surt 20.- Ivan

Col.legiat: David Moreno Martin

Targetes grogues E.F. Arbucienca:
2.- Guillem M., 4.- David i 5.- Robert

Targetes grogues F.C. Vilobí :
2.- Quim, 3.- Juanjo, 11.- Andrei i 21.- Sergio A.

Interessant partit el que es va veure el dissabte al camp de Can Pons. El Vilobí es plantava al camp amb baixes significatives com les de Oscar, Pau, Felip, … però tot i així no va deixar de fer un bon partit.

Els visitants van controlar bé la pilota i dominaven bastant la posició al camp durant l’inici del partit . Tot i així, algun desajust en la defensa van propiciar que l’Arbúcies tingués les primeres ocasions clares de gol, que l’encert de David (que tornava a la titularitat, després de descartar-se la presència de Carru a sota els pals minuts abans del partit) i el desencert dels locals van fer que el marcador electrònic del camp no es mogués momentàniament. El Vilobí tenia bones ocasions, amb el trident ofensiu de Carlitos, Andrei i Ivan, amb l’ajuda des del darrera de Nil, Quim i Manrique. Així després de diferents intents d’assetjar la porteria rival, Ivan i Nil van sacar un córner i després d’una sèrie de petits rebots, Robert Parera va inaugurar el marcador a favor del Vilobí. A partir d’aquí els d’Onyar ja es van trobar molt més còmodes i ja va passar a tenir el ple domini del partit fins a la mitja part, a pesar d’alguna jugada aïllada de l’Arbúcies. S’ha de dir però, que a més de la duresa d’alguns jugadors rivals, els jugadors vilobinencs van haver d’enfrontar-se a un arbitratge molt casolà i que no aplicava el mateix criteri entre els dos equips, sinó que sancionava més les accions visitants que no pas les locals. Així ho reclamaven els tècnics des de la banqueta però el jutge del partit va ignorar tota queixa.

A la represa del partit, el Vilobí va donar entrada a Roger – recuperant-se d’una lesió - que va aportar molta més frescor al mig del camp, enllaçant molt bé amb els homes de davant, en què Nil va ocupar la posició de Caritos deixant a Roger a la mitja punta. Així en una jugada, Roger assistia a Nil i aquest, emulant als jugadors de certa galàxia, va fer un magnífic gol de vaselina empalant la pilota des de terra amb la cama esquerra. El gol va fer aixecar els pocs seguidors de tribuna per aplaudir la gran jugada. A partir d’aquí es va donar alguna jugada més per part del Vilobí, que to i que seguia amb el domini del partit no el va saber rematar bé. La tònica del partit va canviar a partir d’un penal, no molt clar, que va provocar Sergi a dins l’àrea de David, i que els locals no van saber desaprofitar per tornar a ficar-se en el partit. Això va fer que el Vilobí, que a mesura que va anar avançant el partit ja anava notant la falta d’entrenaments i d’efectius a la banqueta, va haver de lluitar una mica més defensivament per aguantar els contraatacs de l’Arbúcies. Els locals van ocupar ja una mica més de parcel•la del Vilobí i això va culminar en una jugada de contraatac posterior a un córner picat per el Vilobí, en què els locals van aprofitar per empatar. Els minuts finals del partit, el Vilobí disposava de poques ocasions i va saber aguantar molt bé el resultat.

Així doncs, l’equip va sumar un punt en un camp difícil però que donades les circumstàncies de com va anar avançant el partit es va posar molt bé per emportar-se’n els tres punts i ficar més pressió als equips capdavanters, Hostalric i Montessori. Tot i això també tal com havia passat la setmana l’equip, sense poder fer cap entrenament i sumat a la ja tradicional – dintre d’aquesta temporada – falta d’efectius a la convocatòria, fa que el punt s’hagi de donar per bo. Això sí, com molt bé van recalcar els entrenadors a final del partit, aquest punt s’haurà de fer bo la setmana a casa contra el Breda, un equip instal•lat a la zona mitjana de la classificació però que de segur que vindrà a posar molts problemes al Vilobí. A partir d’aquí només cal animar a l’equip i treballar dur aquesta setmana per poder arribar en perfectes condicions per oferir un gran partit al Municipal de Vilobí d’Onyar.

ANIMS I A CONTINUAR TREBALLANT...