F.C. Vilobí: 13.- Jordi C., 2.- Quim, 3.- Juan Jose, 4.- Robert P., 5.- Pau, 8.- Manrique, 9.- Oscar, 10.- Roger, 11.- Andrei, 20.- Ivan i 21.- Sergio

Banqueta i substitucions: Min: 45’ entra 14.- Felip i surt 20.- Ivan, min. 54’ entra 23.- Robert M. i surt 11.- Andrei, min. 78’ entra 12.- Santi i surt 21.- Sergio i min. 84’ entra 7.- Nil i surt 8.- Manrique.

Racing Blanenc F.C.: 13.- Carlos, 2.- Jose, 3.- Jose Antonio, 4.- David, 5.- Enrique, 9.- Manel, 11.- Estevan, 12.- Moussa, 15.- Aitor, 18.- Marc i 19.- Eric

Banqueta i substitucions: Min. 20’ entra 16.- Borja i surt 12.- Moussa i min. 45’ entra 10.- Joaquin i surt 15.- Aitor

Targetes grogues F.C. Vilobí :
3.- Juan José, 4.- Robert P, 12.- Santi, 14.- Felip i 21.- Sergio

Targetes grogues Racing Blanenc F.C.:

3.- Jose Antonio, 4.- David, 5.- Enrique, 18.- Marc i 19.- Eric

Primera derrota la que van patir els locals el dissabte a la tarda en el primer partit com a local que disputaven.

Durant tot el partit el domini va ésser del conjunt vilobinenc, però la posessió de la pilota no es va materialitzar en gol. No succecia així en la primera, i poder única, aproximació dels visitants a la porteria local, i als 23' en un corner aconseguient fer pujar, el que ja seria definitiu, 0-1 al marcador.

A la segona part la tònica va ser la mateixa i totes les ocasions que es varen poder veure varen ser locals, però amb el mateix encert que en els primers 45'. La gran actuació del porter visitant feient, que jugada rera jugada, els minuts s'anessin consumint. Als 85' una jugada que podria haver canviat el signe del partit, en un corner local la pilota aconsegueix entrar totalment dins la porteria, però l'àrbrit del partit no ho va veure així i no va fer pujar el gol al marcador.

Dolorosa derrota que ha de servir per reflexionar, per reconeixer els propis errors, per veure que s'ha d'anar partit a partit i que cap d'aquests serà fàcil. La sort del futbol es que aquest mateix dimarts l'equip té l'oportunitat de treure's l'espina davant el MAÇANET- LA FIRA en el partit de la 1ª jornada que en el seu dia es va suspendre per les condicions metereologiques.