C.E. Olimpic Malgrat: 1.- Cristian J., 3.- Jose E., 7.- Cristian P., 8.- Daniel, 11.- Cesareo, 18.- Antonio, 19.- Xavier, 20.- Luciano, 21.- Isaac, 23.- Oscar i 25.- Marcos

Banqueta i substitucions: Min. 57’ entra 10.- Jordi i surt 23.- Oscar, min. 60’ entra 5.- Sergio i surt 19.- Xavier, min. 60 surt 17.- Miguel i surt 18.- Antonio, min. 65 entra 12.- Marc i surt 21.- Isaac i min. 65’ entra 13.- Carlos i surt 11.- Cesaro.

F.C. Vilobí: 13.- Jordi C., 2.- Quim, 3.- Juan Jose, 5.- Pau, 8.- Manrique, 9.- Oscar, 10.- Carles, 11.- Andrei, 14.- Felip, 21.- Sergio A. i 22.- Carlos.

Banqueta i substitucions: Min: 67’ entra 25.- Albert i surt 8.- Manrique

Targetes grogues C.E. Olimpic Malgrat:
3.- Jose E (2), 19.- Xavier, 20.- Luciano (2), 21.- Isaac, 25.- Marcos (2) i 10.- Jordi

Targetes grogues F.C. Vilobí :
14.- Felip

Contundent victòria la que va aconseguir el FC VILOBI dissabte a la tarda al municipal de MALGRAT, davant un equip molt batallador, lluitador, inclús fluctuant el límit de la esportivitat.

Eren els visitants qui sortien a buscar el partit, però en els primers minuts el joc no era fluït, era molt travat, i les ocasions no es materialitzem. Inclús eren els locals qui s'avançaven al marcador en el minut 24 de partit, en una jugada de contraatac on JORDI C. poc i va poder fer. Però els visitants ràpidament neutralitzaven el marcador, i tres minuts més tard, amb un autèntic golas de fora l'àrea de OSCAR TRIGO que entrava per la mateixa esquadra. 10 minuts més tard es produïa una jugada que seria determinant pel partit, l’àrbitre senyalava penal, que OSCAR TRIGO tornava a transformar, i les protestes dels locals provocaven l'expulsió del jugador, a partit d'aquesta acció, i durant els 60 minuts que restaven de partit les protestes no van parar; així al descans s'arribava amb una segona expulsió local. Abans però en una gran jugada de contraatac duta a terme per PAU que assistia en llarg a OSCAR que no perdonava i deixava el 1-3 al marcador.

A la represa els visitants sortien decidits a marcar algun gol mes i evitar així un gol local que pogués tornar a posar dins al partit un OLIMPIC MALGRAT que, amb 9 jugadors, estava totalment desaparegut. I així va ésser, els visitants en una actitud molt seriosa no van deixar en cap moment, cap oportunitat i van ampliar el marcador; i als 13minuts de la represa, IVAN RODRIGUEZ, marcava per partida doble, (aconseguint els seus primers gols amb el conjunt vilobinenc); QUIM NOGUERA de magistral falta directa, OSCAR TRIGO completant una magnifica tarda amb quatre gols i CARLES que va fer un gran partit deixaven el 1-8 definitiu. El partit no va arribar al minut 90', doncs el col•legiat, davant les insistents queixes dels locals i davant inclús d'algun intent d’agressió i invasió per part del públic donava per finalitzat el partit.

3 punts més, contra un rival que, tot i el resultat definitiu, al seu camp serà difícil anar-hi a guanyar. El desenvolupament del partit fa que, una setmana mes, no es pugui agafar com a referència el partit, però les sensacions van millorant partit a partit. El pròxim dissabte toca juga contra, a priori, un altre equip de la part baixa de la classificació però de ben segur que el VILAROJA no vindrà a passar la tarda.