F.C. Vilobí: 1.- Jordi C., 2.- Quim, 3.- Juanjo, 4.- Robert P., 5.- Pau, 8.- Manrique, 12.- Santi, 14.- Felip, 15.- Carles, 17.- Jordi R. i 21.- Sergio

Banqueta i substitucions: Min. 45 entra 9.- Oscar i surt 21.- Sergio, min. 45 entra 20.- Ivan i surt 12.- Santi

Vila-Roja U.E.: 1.- Francisco, 2.- Juan C., 3.- Baldomero, 4.- Jordi, 5.- Jesús, 6.- Carlos, 7.- Manuel, 8.- Rafael, 9.- Jose, 10.- Jose Maria i 11.- Guillermo

Banqueta i substitucions: Min. 50 entra 12.- Luis i surt 4.- Jordi, min. 60 entra 14.- Jose F i surt 8.- Rafael i min. 73 entra 15.- Salvador i surt 7.- Manuel

Tarjetes grogues FC Vilobí:
4.- Robert i 9.- Oscar

Tarjetes grogues Vila-Roja U.E.:
2.- Juan i 6.- Carlos

Partit molt plàcid el viscut dissabte a la tarda al municipal de Vilobí. La superioritat dels locals va fer que es veies un dels partits mes còmodes que es recorda en els últims temps.

Desde el primer minut el domini va ésser local i les jugades, amb un cert criteri, s’anaven succeint, la pilota circulava amb ritme i les ocasions anaven sorgint. Únicament la falta d’encert en els metres finals i la gran actuació del porter visitant, que va ser el jugador més destacat, va fer que no es veiessin més gols. Al descans es va arribar amb un 0-4 al marcador.

A la represa la tònica va ésser la mateixa i fins al final del partit es van poder veure sis gos més, arribant als 90' amb un clar 10-0 al marcador. Els golejadors del partit van ser amb 3 gols MANRIQUE, amb dos gols QUIM i CARLES i amb 1 gol PAU, JUANJO i SANTI. La nota negativa del partit va ser la lesió de OSCAR TRIGO que en la primera jugada de la segona part en un xoc fortuït amb el porter va quedar contusionat i no va poder seguir en el terreny de joc, deixant els locals amb 10 jugadors tota la segona part.

Acaben tres jornades on s’ha jugat contra els tres últims classificats de la lliga, i segurament s’han viscut els partits més còmodes, ara venent altres reptes, com per exemple el del pròxim dissabte al municipal de Arbúcies, que de ben segur res tindran a veure, però l’equip va a més, genera moltíssimes ocasions de gol però li costa moltíssim transformar-les. Però les sensacions son bones, l’equip comença a transmetre dins el camp, tot el que els entrenadors intenten transmetre als jugadors i això es nota a mesura que es porten més partits i més entrenaments.