8/10/09

Crònica Jornada: 2 (Partit aplaçat)

F.C. Vilobí: 13.- Jordi C., 2.- Quim, 4.- Robert P., 5.- Pau, 8.- Manrique, 9.- Oscar, 11.- Andrei, 12.- Robert M., 14.- Felip, 15.- Jordi R. i 21.- Sergio A.

Banqueta i substitucions: Min: 45’ entra 16.- Sergio L. i surt 15.- Jordi R, min. 45’ entra 25.- Albert i surt 2.-Quim, min. 45’ entra 22.- Ivan i surt 8.- Manrique i min. 45’ entra 3.- Juanjo i surt 9.- Oscar.

Maçanet – La Fira: 1.- Marcos, 2.- Juan, 3.- Ruben, 4.- Jose L., 5.- Manuel, 6.- Rodrigo, 7.- Adrian, 8.- Renato, 9.- Benito i 10.- Raul

Col.legiat: Jose A. Ramirez Sanz

Targetes grogues F.C. Vilobí :
11.- Andrei i 22.- Ivan

Targetes grogues Maçanet – La Fira:
1.- Marcos i 7.- Adrian

Entrenament de 3 punts el que va disputar el FC VILOBI el passat dimarts al vespre al municipal de Vilobí en el partit aplaçat a la 2ª jornada de lliga.

L'arbitre del partit no es va presentar i es va haver d'avisar a la federació que va enviar a un substitut al cap de pràcticament una hora; l'equip MAÇANET-LA FIRA es va presentar al partit amb únicament 10 jugadors.

Amb tots aquest alicients futbolístics començava un partit-entrenament que, per destacar alguna cosa, els golejadors del partit varen ésser QUIM, OSCAR i PAU per partida doble a la primera part, fent el 4-0 amb el que s'arribava al descans, abans però l'equip visitant es quedava amb un jugador menys per lesió i obligava al seu equip a jugar amb nou jugadors. A la represa ROBERT MONTAL i ANDREI en dos ocasions i per part del MAÇANET-LA FIRA marcarien 6.- RODRIGO, en dos ocasions, ambdues per errors defensius deixant el marcador en un definitiu 7-2.

Destacar el sacrifici de l'equip visitant que tot i jugar amb nou jugadors, en cap moment va fer intenció d'abandonar el partit i sempre van estar disposat a jugar els 90' fossin quines fossin les seves condicions.

Per part de l'equip local només remarcar la falta d'intensitat, de ritme,de fluidesa de joc, tant ofensiva com defensivament, i on poder la voluntat de tots els jugadors de marcar el màxim de nombre de gols individuals va fer que se'n resentis a nivell col•lectiu. L'equip no esta desenvolupament tot el futbol que hi ha a la plantilla, els jugadors i els tècnics ho saben i això només té un solució i es el treball i treball. La temporada es molt llarga i ara només toca pensar en el pròxim partit de dissabte contra l'Olimpic Malgrat al municipal de Malgrat de Mar a les 19.00 de la tarda.

ANIMS I A CONTINUAR TREBALLANT...