F.C. Vilobí: 13.- David, 3.- Jordi R., 5.- Quim, 6.- Jordi C., 9.- Andrei, 11.- Miquel, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 18.- Albert V., 20.- Robert M. i 24.- Pau

Banqueta i substitucions: 8.- Santi per 6.- Jordi C. min. 45, 17.- Carles per 11.- Miquel min. 45 i 10.- Dani per 5.-Quim min. 70

C.F. Lloret: 13.- Francesc, 3.- Rafael, 5.- Ruben, 6.- Martin, 7.- Carlos, 9.- Agustin, 10.- Jose G., 14.- Pedro, 15.- Joan , 19.- Alberto i 20.- Daniel

Banqueta i substitucions: 2.- Jose P. per 19.- Alberto min. 50, 8.- Mohamed per 9.- Agustin min. 60 i 18.- Savio per 7.- Carlos min. 62

Col.legiat: Mohamed Cherrib

Partit de pur tràmit el que es va disputar el diumenge a la tarda al municipal de Vilobí. Dos equips que ja no es jugaven res, un equip visitant que desprès d’estar un bon tram de la competició en el primer lloc de la classificació, els últims resultats l’havien despenjat de la lluita per l’ascens i un equip local que definitivament a abaixat els braços, una mostra es que únicament van assistir al partit 13 jugadors de camp.

El partit començava amb domini local, així als 4’ minuts un cop de cap rematat per ANDREI era desviat pel porter visitant. Als 14’ minuts JONNY veia el porter avançat i intentava un xut des de mig camp però el porter aconseguia enviar a corner en última instància. Dos minuts més tard un gran contra atac de l’equip visitant acabava amb un centre lateral i el davanter visitant rematava però DAVID treia amb dificultats. Als 20’ minuts en l’execució d’un córner DAVID havia de tornar a emplear-se a fons per evitar el gol en un remat de cap. Als 28 minuts en una gran paret entre ANDREI i FELIP, aquest últim tocava per sobre la defensa i el davanter local quedava sol davant el porter visitant que molt atén a la jugada evitava el perill. A la mitja hora de joc, una triangulació entre PAU, ROBERT M. i ANDREI i aquest últim xutava, peròA el xut era interceptat pel porter visitant. Als 37’minuts MIQUEL en un gran centre assistia a ROBERT M. que controlava dins l’àrea però el seu xut sortia lleugerament creuat. Així s’arribava a la mitja part amb alternança en el control del joc i amb empat al marcador.

A la represa el LLORET semblava que sortia decidit a buscar els tres punts. Als 52’minuts un centre d’una falta lateral visitant, era rematat amb el cap i la pilota sortia fregant el travesser. Però quan més atacaven els visitants va arribar el gol local en una jugada individual de JONNY que des el centre del camp marxava de quatre defenses i assistia a ANDREI que des la frontal de l’àrea no perdonava i feia pujar el 1-0 al marcador. Quatre minuts mes tard, un xut des de la frontal de l’àrea on DAVID havia d’enviar la pilota a córner. Als 65’ minuts podia haver arribat el 2-0 al marcador en un xut des de pràcticament mig camp de ANDREI que veia el porter avançat i la pilota sortia lleugerament per sobre el travesser. Als 79’ minuts JONNY en un fort xut des fora l’àrea enviava la pilota al pal. Als 82’minuts arribava l’empat definitiu en possiblement la jugada amb menys perill de totes les que varen tenir els visitants, una falta directe des de gairebé la meitat del camp i la pilota sortia molt alta i enganyava a DAVID que no podia evitar que la pilota entres per sobre a dins la porteria. A falta d’un minut per la finalització del partit els visitants podien haver aconseguit el 1-2 però el gol era anul·lat per fora de joc del davanter visitant.

Un punt davant un molt bon equip i en un partit marcat per la falta de motivació general que esta vivint l’equip. Pràcticament ningú podia pensar que la temporada s’acabaria fent llarga, molt llarga quan vivíem aquelles setmanes que hi havia pràcticament 20 jugadors a cada entrenament. Ara son ja moltes setmanes que qualsevol excusa es bona per no fer-ne; el barça juga champions, ningú té les claus, segurament no serem gaires, etc.. Es una llàstima doncs aquest equip havia demostrat que amb sacrifici, constància i treball podia plantar-li cara a qualsevol equip.