Equipatge: camiseta groga, mitgetes grogues i pantalons blaus.

El Sant Hilari-Font Vella, CE és un gran club amb 6 equips. Dos dels quals estan jugant a les categories territorials i els 4 restants al futbol base.

- Sant Hilari-Font Vella, CE “A” à Aleví segona divisió – grup.1
- Sant Hilari-Font Vella, CE “A” à Infantil tercera divisió – grup.1
- Sant Hilari-Font Vella, CE “A” à Juvenil primer divisió – grup.6
- Sant Hilari-Font Vella, CE “B” à Juvenil segona divisió – grup.1

Les últimes temporades 2006/2007 i 2007/2008 les ha passat jugant a la categoria de 3era categoria territorial.
La temporada 2006/2007 competien en el grup 27 on a final de temporada varen quedar en 9ena posició amb 38 punts, a 30 punts del primer que va ser l’Obispado, a 29 punts del segon que va ser el Llagostera i a 29 punts també del tercer que va ser la Cellera.
En la última temporada 2007/2008 també varen jugar en el grup 27 on finalment es quedaven amb una 14ena posició amb 40 punts, a 47 punts del primer que va ser el Palafolls, a 34 del segon que va ser la PB Lloret i a 30 del tercer que va ser el Llagostera.
Aquesta última temporada, va ser la primera per al FC Vilobí que va quedar en una 15ena posició amb 25 punts i per tant a 15 del 14è, que tal i com em dit anteriorment, va ser el Sant Hilari-Font Vella, CE
Els partits que es van disputar entre el Sant Hilari-Font Vella, CE i el FC Vilobí van quedar de la següent manera:

-JORNADA 12 (02/12/07)
FC Vilobí 1 – 1 Sant Hilari-Font Vella, CE

-JORNADA 29 (20/04/08)
Sant Hilari-Font Vella, CE 7 – 0 FC Vilobí

Aquesta temporada 2008/2009 el Sant Hilari-Font Vella, CE “B” es troba en 11ena posició amb 23 punts, a 38 punts del primer que es el Farners B, a 36 punts del segon que es l’Obispado i a 33 punts del tercer que és el Lloret B.
Pel que fa amb el FC Vilobí, l’equip es continua mantenint en 7ena posició amb 41 punts amb un partit menys i el Sant Hilari-Font Vella, CE “B” es troba a 18 punts dels vilobinencs.

Les estadístiques d’aquest equip no són molt favorables ja que en 25 partits jugats, ha aconseguit:

- 16 derrotes, 8 com a visitants i 8 com a locals.
- 2 empats, tots 2 com a visitants.
- 7 victòries, de les quals 4 com a locals i 3 com a visitant

Les anteriors estadístiques, fan que sigui el 3è equip més golejat amb 89 gols en contra, mentre que l’equip més golejat continua essent el Maçanet Fira amb 141 gols en contra.

Per altra banda, el Sant Hilari-Font Vella, CE “B” és el 8è equip menys golejador i també el 8è més golejador, amb 56 gols a favor, mentre que l’equip més golejador continua essent l’Obispado amb 106 gols a favor i el menys golejador el Maçanet Fira amb només 25 gols a favor.

Pel que fa a les golejades:
- La major golejada que ha rebut com a locals ha estat de 0-6 contra el Farners B en la 5ena jornada; i com a visitants de 11-0 contra l’At.Blanes en la 4rta jornada.
- La major golejada que ha realitzat com a local ha estat de 5-2 davant el Breda B a la jornada 9 i de 3-0 davant el Maçanet Fira a la jornada 23; i com a visitant de 1-4 contra el Maçanet Selva a la jornada 10.

El seu màxim golejador és David Fernández

El Sant Hilari-Font Vella, CE “B” ha vist en 3 ocasions com el seu marcador es quedava a 0.
Dos de les quals ha estat com a visitants davant l’At Blanes (11-0) i el Lloret B (4-0).
Per altra banda, només ha estat una vegada com a locals davant del Farners B (0-6)
Tot i això, també ha aconseguit deixar una sola vegada el marcador a 0 del rival, que va ser com a locals i davant el Maçanet Fira (3-0)

Pel que fa a l’enfrontament que es va disputar el 21/02/09 referent al partit que s’havia de jugar el 21/12/08 i corresponent a la 13ª jornada de lliga entre el FC Vilobí i el Sant Hilari-Font Vella, CE “B” es va resoldre amb una victòria pels locals amb un apretat resultat de 4-3.
Els gols del FC Vilobí va arribar mitjançant Carles en el minut 13’, Pau en el minut 57’, Manrique en el minut 79’ i Andrei en el minut 85’.
Per altra banda, els del Sant Hilari-Font Vella, CE “B” van arribar en el minut 26’ i els del minut 30’ i 44’ que van ser en pròpia porta del FC Vilobí.

Finalment, esperem que el FC Vilobí aconsegueixi vèncer als locals i s’emporti els 3 punts del municipal de Sant Hilari.