Sant Hilari – Font Vella C.E.: 1.- Ferran, 3.- Jaume, 6.- Rafael, 8.- Josep C., 10.- Cristian, 11.- Guillem, 12.- Gabriel, 15.- Jose Americo, 17.- Joan , 18.- Josep R. i 21.- Josep Mª

Banqueta i substitucions: 7.- Xavi per 15.- Jose Americo min. 15, 5.- Eduard per 18.- Josep R min. 56 i 22.- Marcelo per 10.- Cristian min. 66

F.C. Vilobí: 13.- David, 3.- Jordi R. 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Arnau, 10.- Roger, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 15.- Sergi V., 20.- Robert M. i 21.- Manrique

Banqueta i substitucions: 23.- Miquel per 15.- Sergi min. 45, 6.- Jordi C. per 5.- Quim min. 58, 17.- Dani per 7.- Arnau min. 68 i 24.- Pau per 21.- Manrique min. 83

Col.legiat: Paulino Brunner Lopez

Tercer partit en sis dies el que disputava el FC VILOBI dissabte a la tarda i la veritat que va acusar l’esforç físic tant de diumenge passat contra el FARNERS i del dijous al vespre davant el BLANES ATLETIC.

Als 4’ minuts ja es podia veure la primera ocació visitant en una jugada individual de JONNY des de el mig camp, però el seu xut era refusat pel porter. Als 9’ minuts gran passada de QUIM a ROGER que marxava per banda i acabava xutant creuat però la pilota sortia lleugerament fora. Als 19’ minuts arribava el primer gol de la tarda, en una falta llançada per ROGER i JONNY s’anticipava al defensa i amb la punta del peu tocava la pilota que anava a mitja altura i l’enviava al fons de la porteria. Als 22’ minuts podia haver arribat l’empat en un error defensiu, però el davanter quedant sol davant DAVID i envia la pilota molt alta. Als 25’ paret entre SERGI i ROGER i el primer passa a JONNY que acabava xutant i el porter el treu amb la punta dels dits. Les ocasions s’acumulaven però la falta d’encert davant la porteria local feia que el marcador no s’ampliés a favor dels visitants.

A la represa de seguida es va veure que les coses serien ben diferents. Així al primer minut de la segona part en un greu error defensiu de QUIM el davanter local li robava la pilota i marcava l’empat a 1. Als 52’ en un altre error defensiu podia haver arribat el segon gol pel locals però DAVID, en dos temps, ho evitava. Als 57’ un grandíssim xut de ARNAU, que va realitzar un dels millors partits des de que va tornar als terrenys de joc, va anar directament al travesser. Als 60’ arribava el segon gol local en una jugada per banda que centrava i el davanter de cap feia pujar el 2-1 al marcador. A partir d’aquí el FC VILOBI va intentar-ho però no va estar encertat de cares a porteria i serien els locals qui als 85’ minuts feien el definitiu 3-1 en un contraatac el davanter quedava sol davant de DAVID i aquest no podia fer res per evitar el gol.

Derrota que esvaeix qualsevol possibilitat de lluitar per la 5èna i 6ena plaça del campionat, quedant només a l’abast defensar l’actual posició, és a dir la 7è plaça. Queden tres partits per acabar el campionat i no es pot deixar de fer les coses seriosament fins a l’últim entrenament i fins a l’últim partit.