F.C. Vilobí: 13.- David, 4.- Robert P., 5.- Quim, 6.- Jordi C., 9.- Andrei, 10.- Roger, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 20.- Robert M., 21.- Manrique i 24.- Pau

Banqueta i substitucions: 3.- Jordi R. per 12.- Jonatan min. 45, 8.- Santi per 24.- Pau min. 45 i 23.- Arnau per 14.- Felip min. 75

Blanes Atletic: 1.- Eduard, 2.- Domingo, 3.- Alex, 4.- Ismael C., 5.- Ismael V., 6.- Ruben, 7.- Miguel, 8.- Cristian, 9.- Jaime, 10.- Francisco i 11.- Antonio Jose

Banqueta i substitucions: 12.- Jorge per 5.- Ismael V. min. 75 i 14.- Angel per 6.- Ruben min. 75

Col.legiat: Juan Carlos Gregorio Tena

Partit aplaçat el que es disputava al municipal de Vilobí ahir al vespre, contra un rival que havia estat líder de la competició un gran número de jornades, però que últimament havia aconseguit resultats molt dispers. Desprès del gran esforç físic que s’havia fet el passat diumenge contra el FARNERS, els locals afrontaven el partit amb ganes de retenir els punts en joc.

El Vilobí sortia a buscar la victòria però era el Blanes Atlètic qui donava el primer cop d’efecte, als 8’minuts en el llançament d’una falta a la frontal de l’àrea que era executada magistralment i la pilota entrava per tota l’esquadra i DAVID no podia més que contemplar la trajectòria de la pilota. Els locals però no perdien la situació del partit i començaven a tenir oportunitats, als 10’ minuts PAU centrava a ANDREI i aquest xutava, refusava la defensa i ROGER per ben poc no aprofitava l’ocasió. Als 23’ minuts podia haver arribat el 0-2 al marcador, però DAVID parava un ú contra ú magistral, el rebuig el treia JORDI C sota el pals i encara un tercer xut era enviat a corner. Dos minuts més tard ROGER tornava a tenir una oportunitat en un ú contra ú però el seu xut sortia a fora per ben poc. Tres minuts mes tard ANDREI tornava a tenir una ocasió claríssima en marxar per banda i arribar davant el porter però el seu xut creuat marxava fregant el pal dret. Als 33’ ROBERT M. assistia a ROGER que encara sol davant el porter, però el seu xut era refusat pel porter i quan PAU havia acompanyat la jugada i es trobava ben sol al seu costat. Així s’arribava al descans amb el 0-1 al marcador i amb els locals que havien desaprofitat nombroses ocasions de gol.

A la represa els locals sortien a capgirar el marcador, així als 55’ minuts en una gran passada de MANRIQUE obrin el joc a banda cap a ROGER, aquest aconseguia arribar fins al fons de l’àrea i centrava per SANTI que arribava de darrera fen el 1-1 al marcador. Als 64’minuts ROGER xutava dins l’àrea però el porter treia amb els peus. Als 67’ minuts gran combinació al mig camp i després de nombroses parets arribaven a dins l’àrea però el porter treia miraculosament el xut dels locals. Als 69’ ANDREI en un xut per alt al costat esquerra del porter feia el 2-1 al marcador. Als 89’ minuts arribava el definitiu 3-1 en una jugada de ROGER que assitia a MANRIQUE i aquest desprès de fer una paret amb ANDREI feia el gol definitiu del partit.

Tres punts importants, doncs cal remarcar que tot just es la segona victòria que s’aconsegueix davant d’un equip que es troba per davant en la taula classificatòria (la primera va ésser la victòria al camp del Sporting Hostalriquenc) i això ha de donar mes moral encara per afrontar aquesta recta final amb ganes de demostrar que aquest equip tenia aptituds i actitud per haver estat molt mes amunt a la taula classificatòria que el setè lloc que sembla que té consolidat. Sense temps per descansar, dissabte es torna a disputar partit de lliga, aquest cop al camp del Sant Hilari i de ben segur que no serà fàcil.