4/9/10

Partit FC Vilobí - Farners B Pre-Temporada

Primer partit amistós de la temporada al municipal de Vilobí d’Onyar, davant un equip de categoria superior ( Farners B ). A l’inici del partit el FC Vilobí tenia alguna oportunitat però no acabava de transformar en perill totes les jugades que s’acostaven a l’àrea rival, en canvi els visitants en dos arribades aconseguien marcar de cap, rematant dues pilotes a dins l’àrea petita, en dos jugades on segurament la defensa local va pecar de falta de contundència defensiva.

A la represa la tònica va continuar la mateixa i molt aviat els visitants tornarien a marcar per partida doble i posaven el marcador en “excessiu” 0-4. Abans de finalitzar el partit Trigo, marcava el 1-4 definitiu. Tal com em dit, per joc, poder el marcador reflexava una excessiva diferència, però el futbol es tracta de fer gols i en aquest sentit el Farners no va perdonar.

Ara toca continuar treballant, ja que entrem en la setmana decisiva del començament de la lliga. Dimarts els tècnic podran fer les últimes proves en l’últim partit de pre-temporada davant la Cellera, equip que milita la 3ª Territorial grup 28 i dijous l’últim entrenament abans del partit de l’inici de la lliga, coincidint amb la Festa Major de Poble, debut a la lliga davant un At. Blanes que segur que com els últims anys voldrà instal•lar-se a la part alta de la classificació.