17/9/10

Partit amistós FC Vilobí - Juvenils Farners

El passat dijous 16 de setembre es va disputar un amistós davant el juvenil del Farners, que juga a la lliga Preferent. El resultat va ser de 2-5. El Farners tenia un equip molt ben preparat físicament, i va saber jugar amb bon criteri davant d'un Vilobí que combinava diferents fases de bon joc i fases en què es patia més per tenir la pilota. El partit va començar igualat, tots dos equips intentaven tenir la pilota i estaven molt atents. Mica en mica però, el fet que el Farners s'avancés en el marcador va fer que es fessin cada vegada més amb el control del partit, amb un resultat de 1-4 al descans. A la represa, el nostre cos tècnic va canviar gairebé tots els jugadors, i tot i que al principi el domini era més colomenc, el Vilobí va anar tenint més la pilota aprofitant que el rival havia baixat d’intensitat. Va ser aquí on es van disfrutar de més ocasions.
Així doncs, el partit no ha de ser agafat com una derrota sinó com una simple preparació més, perquè tothom disposi de minuts de partits, proves de jugadors en diferents posicions i perquè l'equip vagi agafant el rodatge necessari per anar assolint mica en mica l'objectiu de la temporada. Aquest cap de setmana l'equip tindrà descans per l'aplaçament del partit en front la Penya Atlètica de Vidreres, que es disputarà el dia 6 d'octubre, a les 21.00 al Municipal de Vidreres.