Alineacions

FC VILOBÍ: David, Quim (Tico, 45'), Juanjo, Vendrell (Arnau, 45'), Nil (Serafin, 60'), Felip (Parera, 55'), Diego, Jony, Oscar, Andrei (Sergio Alvarez, 45'), S. Hidalgo.

CA LA AGUIDÓ: Toribio, Fran, Alex, Adri, Dani, Jonatan, Manel, Ismael, David (Javi, 65'), Miguel, Janic.

Gols

1-0 Oscar (2'), 2-0 Jony (p) (21'), 3-0 Oscar (26') , 4-0 S Hidalgo (31'), 5-0 Oscar (34'), 6-0 Andrei (37'), 6-1 David (40'), 7-1 S. Hidalgo (42'), 8-1 Jony (61'), 9-1 Oscar (80'), 10-1 Oscar (90').

Amonestacions

FC VILOBÍ:

Grogues: Arnau, Diego

CA LA AGUIDÓ:

Grogues: Alex, Ismael, Jonatan, David.
Vermelles: Miguel i Daniel.

Pluja de gols la que es va veure a l'Estadi Municipal de Vilobí el darrer dissabte. El Vilobí va sortir mentalitzat que encara ha d'agafar el ritme de competició i que aquestes alçades de lliga cap rival és fàcil. Amb això l'equip va sortir a intentar desplegar el joc, tot i que el camp presentava algunes zones malmeses per les pluges de dies anteriors. Això però no va ser cap excusa per el Vilobí, que va jugar a un bon ritme tota la primera part. El fet d'això és que ja ben aviat es posaria per davant en el marcador. A partir del primer gol, es va desaprofitar algunes altres ocasions que haguessin pogut fer el marcador més ampli, però un penal a favor va propiciar que l'equip augmentés el seu encert davant d'un porter, que tot i la gran quantitat de gols encaixats, va realitzar algunes aturades de mèrit. A destacar el bon partit de Oscar que juntament amb Andrei i Hidalgo va fer anar de corcoll la defensa visitant. A les acaballes de la primera part, una petita badada defensiva va fer anotar l'únic gol dels visitants, cosa que s'ha de mirar de corregir perquè en altres condicions hagués estat un gol molt perillós. Ja amb el marcador clar i contundent, a la mitja part el cos tècnic va decidir començar ja a moure banqueta a donar minuts a tothom, cosa que ja havia enunciat amb l'alineació inicial amb l'entrada d'alguns jugadors que no havien participat al primer partit. Tot i els canvis l'equip no va venir a baix i tothom va demostrar que vol tenir minuts a l'equip. Els gols van seguir aparaguent i l'equip va intentar jugar al màxim d'intensitat i de bon joc. Tot i així els minuts finals es va fer bastant pesats i l'equip no va demostrar tant bon joc

Així doncs felicitar a l'equip al complert per la contundent victòria, i això no ha de servir per relaxar-se, sinó que ha de ser un estímul més per a tothom a no baixar els braços perquè queda molta lliga i el Vilobí ha de demostrar a dintre el camp que vol guanyar en tots els partits. Aquesta setmana a completar uns bons entrenaments per preparar la visita al camp del Maçanet la Selva (dissabte 2 d'octubre a les 19.00), en un partit que de ben segur que no serà gens fàcil.