11/9/10

Crònica Jornada: 1

F.C. VILOBÍ - AT. BLANES 3 - 1

Alineació:

F.C. VILOBÍ: Carru, Lara, Vendrell, Parera, Paco (Quim, 45'), Jony, Nil, Serafin (Manrique, 80'), Oscar (Diego, 90'), Roger, Andrei.

AT. BLANES: Miki, Juanjo (Ivan II), Matas, Angel, Juan (Jaime), Cristian, Alex, Edu (Jose Ignacio), Ivan, Nano (Dario), Jose.

Àrbitre: Sr. Rodriguez Burdalo.

Targetes:

F.C. Vilobí: Jony, Roger (doble amonestació).

At.Blanes: Cristian, Ivan (doble amonestació), Ivan II (doble amonestació), Angel (doble amonestació), Alex (doble amonestació), Miki, Juanjo.

Crònica:

Bon partit de Festa Major el que es va veure al municipal de Vilobí. L'equip debutava a la lliga i volia fer-ho començant en bon peu, amb una victòria, per tal de deixar clar que el seu únic objectiu és guanyar cada partit. El partit no va ser esplèndid futbolísticament, però el Vilobí va tenir bastant el domini del partit. Tot i això, l'equip visitant es va avançar ben d'hora en el marcador, quan Ivan va aprofitar una badada defensiva local i va anotar el primer gol de la tarda (0-1 min 14). A pesar d'això, el Vilobí va seguir dominant el partit i tot i que no ho va fer amb la fluïdesa que s'espera, va estar prou encertat per no emportar-se cap més ensurt. A la represa, ben aviat començaria la remuntada local, quan Oscar empatava al partit (1-1 min 75'). El partit a partir d'aquí va estar marcat per les diferents expulsions de jugadors, on l'At Blanes es va quedar amb 7 jugadors. Tot i això, el poc encert dels locals va fer que fins gairebé al final del partit no arribessin els gols: Vendrell (2-1 min 90') i Andrei (3-1 min 92').

Així doncs el Vilobí sumava la primera victòria, que era el més important, i a partir d'ara caldrà entrenar al màxim per poder agafar el ritme de joc que voldria el cos tècnic. El següent test per aconseguir-ho serà la setmana que ve davant la Penya Atlètica de Vidreres( dissabte a les 18:00, Municipal de Vidreres).

Ànims i a seguir treballant.

Estadística:

Corners a favor:

F.C. Vilobí: 4 / At Blanes 2

Fores de joc:

F.C. Vilobí 3 / At Blanes: 3

Faltes comeses:

F.C. Vilobí 14 / At Blanes 14

Imatges: