21/5/10

Crònica Jornada: 32

El que semblava un partit complicat va acabar amb un petit tràmit el que va haver de passar l'equip. Tot i així el rival es mereix un respecte perquè va donar una bona imatge i des del principi no va posar pas les coses fàcils, però l'efectivitat del Vilobí va ser molt gran, tot i no ser màxim.

El Vilobí des d'un bon principi va agafar el control total del partit. El Coma Cros es limitava bàsicament a gestionar contraatacs a través del seu mig - centre (molt bon jugador) però tot i així el perill no arribava a la porteria de David. El Vilobí mentre desaprofitava alguna ocasió per inaugurar el marcador, però finalment ho va aconseguir el min 12. després d'una bona jugada d'Òscar que va posar magistralment la pilota perquè Roger rematés de primeres (1-0 min 12). A partir d'aquest moment el Vilobí ja es va treure la pressió d’inaugurar el marcador i va disfrutar encara més del bon joc. Així Soto feia una centrada al centre de l'àrea que Oscar rematava a plaer i marcava el segon (2-0 min 25). El Vilobí ja tenia el rival ben collat i tot i fallar algunes clares ocasions, va saber sentenciar el partit ja a la mitja part. Després d'un refús dolent de la defensa visitant, Jonny xutava directament per sobre del porter i marcava (3-0 min 31). Pocs minuts després, Felip feia una bona centrada des de la banda dreta que el mateix Jonny tornava a introduir a la porteria (4-0 min 42).

A la mitja part el míster es va limitar a motivar els seus jugadors a seguir amb el ritme i l'intensitat que havien jugat, tot i que també pensant amb el descans d'alguns jugadors de cara al partit de dissabte, ja va començar a moure banqueta. Abans de fer els primers canvis però, el rival va sortir animat i va fer un gol després d'una badada defensiva (4-1 min 7). La resposta no es va fer esperar i Eric va rematar magistralment un córner centrat per Òscar (5-1 min 9). A partir d'aquí el domini del Vilobí era majúscul i disposava de contínues ocasions. Al min 18, Oscar recollia un altre refús de la defensa i marcava per sobre el porter (6-1 min 18). Al min 25, Albert assistia a Jonny i aquest xutava creuat a dins la porteria ( 7-1 min 25). D'entre les moltes ocasions que va tenir el Vilobí, destacar al xut de falta llançat per Manrique que va tocar al travesser. Tot seguit, els visitants tornaven a marcar després d'un possible fora de joc i d'un despiste de la defensa (7-2 min 38) . Ja als minuts finals, Ivan tancava al marcador (8-2 min 41).

Tot i la superioritat del marcador, el Vilobí ha de ser conscient que ara ja ve un partit dur i intens a casa contra el Montessori, que ja no té opcions de títol, però que es plantarà a l'estadi a donar-ho tot per posar les coses difícils al Vilobí.