2/5/10

Crònica Jornada: 30

Gran partit el que va disputar el Vilobí davant l'Hostalric. L'equip s'havia estat entrenant molt bé durant tota la setmana i això es va reflectir davant d'un líder que es va rendir davant la superioritat local rebent un 5-0.

El Vilobí va començar molt concentrat, pressionant al rival al seu camp i creant algunes ocasions però que no s'acabaven de transformar-se amb gol fins que al minut 36, Òscar transforma davant del porter després d'una magnífica passada de Soto (1-0 min 36). Els locals es van motivar encara més adelantant-se en el marcador i ben aviat Eric transformaria el segon gol de la tarda després d'un bon xut creuat (2-0 min 44).

L'equip se'n va anar doncs al descans amb domini en el marcador i molt satisfet del joc desplegat, però això si amb la mentalitat que allò havia de continuar igual i el joc havia de ser el mateix. El rival va preparar una sèrie de canvis ja a la mitja part per tal d'intentar solucionar la situació, però de seguida es va trobar amb una expulsió clara, molt ben assenyalada per el millor col•legiat que haurà passat per l'estadi en tota la lliga. L'equip no es va relaxar i Soto va culminar una magnífica jugada entre Andrei i Óscar (3-0 min 8). L'equip estava inspiradíssim i a sobre rebia tot el suport d'una magnífica afició entregadíssima tot el partit. El següent gol va arribar ben aviat, quan Roger va encarar davant el porter, que li va cometre penal claríssim però l'àrbitre va deixar continuar la jugada i Òscar va haver només d'empènyer la pilota per transformar el quart gol (4-0 min 12). El porter visitant va acabar expulsat per doble targeta groga després de la jugada i un altre seu company per protestar. L’equip no va abaixar la guàrdia i va aconseguir el cinquè gol per part de Roger, que feia una perfecta vaselina per sobre del porter que va fer inútil la seva sortida (5-0 min 19). Es van acabar de fer tots els canvis locals, però l'equip tot i seguir dominant el partit completament, el transformador ja no es va moure més per bé que la golejada ja era una gran victòria, sobretot pensant que l'Hostalric arribava amb el liderat a l'esquena.

Això no ha de ser més que un pas més cap a l'objectiu, i no hem de pensar ara que això ja està tot fet, perquè cal recordar que ara toca jugar contra els que estan més amunt de la classificació, clar que una victòria davant el Tossa la setmana que ve seria molt important, sobretot tenint en compte que també es disputa el partit Hostalric - Lloret, essent aquest últim el nou co-líder juntament amb nosaltres. L'equip aquesta setmana s'ha d'entrenar amb la mateixa intensitat (o més que la setmana passada) i ha de sortir a donar-ho tot. Esperem doncs que la setmana que ve puguem comunicar una nova fita del nostre equip.