9/5/10

Crònica Jornada: 32

Si haguéssim de valorar el resultat del cap de setmana trobaríem moltes opinions i lectures per valorar-ho. La veritat és que tenint en compte com va transcórrer el partit, l’equip ha d’estar content del resultat perquè tenint en compte que estava una bona estona de partit amb 9 jugadors, l’equip va tenir molt bona actitud i concentració, i va saber aguantar. D’altre banda, si mirem el got mig buit, sabem que el resultat millor hagués estat una victòria després de veure l’empat entre Lloret i Hostalric, i a més tenint en compte que només els dos millors segons de tots els grups gironines és qui puja, sabem que no podem estar satisfets, ja que hem d’anar a visitar el difícil camp del Lloret.

Tot va començar amb un Tossa que va sortir a fer un partit de molta tensió i hi va posar molta velocitat, sabent que el Vilobí és un equip que disfruta jugant a futbol i li agrada marcar el temps del partit. Així, amb un previ penal a Roger no assenyalat per el senyor col•legiat, el Tossa s’avançava ben aviat després d’una jugada per la banda esquerra, on el jugador fa una bona centrada al segon pal i el dorsal 7 remata en posició dubtosa de fora de joc (1-0 min 17). A partir d’aquí el Tossa va voler seguir fent un futbol de pilotades llargues, i això al Vilobí el va fer posar nerviós. Després d’algunes ocasions del Vilobí, com una rematada de Pau al pal, i alguna altre jugada, Òscar en una jugada que penetrava a dins l’àrea rebia una brutal agressió del central del Tossa, qui va ser expulsat, i l’àrbitre va assenyalar el punt de pena màxima. Després d’un frec a frec abans de llançar el penal, el porter va parar el penal llançat per Roger (min 35). Un minut després, Oscar va segellar un golàs amb un potent xut creuat in parable per el porter i que va posar justícia al que s'estava veient a dins al camp (1-1 min 36). En el moment de la celebració, un jugador del Tossa provoca a Felip i Èric, i aquests últim li propina una empenta que acaba amb la seva expulsió directa.

Ja a la segona part, i després d’un intent del tècnic visitant per tranquil•litzar els seus jugadors, el partit començava amb una bona ocasió local (min 7) amb un llançament al travesser. Aviat però, el Vilobí rebria l’expulsió de Nil per doble targeta groga i això va condicionar el partit totalment. El Vilobí va plantejar un esquema molt més defensiu i tot i això el Tossa tampoc va saber fer més perill a la porteria. El Vilobí va saber aguantar molt bé el partit, i el partit va acabar en taules (1-1)

Així doncs, que el Vilobí a partir d’ara té l’obligació de guanyar tots els partits si és que vol guanyar la lliga i l’ascens. Amb aquests partits ha aconseguit molt bons resultats, però això no tindrà més sentit sinó es fan valer aquests resultats guanyant la setmana que ve contra el Coma-Cros, que de ben segur vindrà a l’estadi ha posar-nos-ho ben difícil. O sigui que toca fer uns bons entrenaments durant tota la setmana.

Ànims i a seguir treballant.

Novament donar les gràcies a l’afició per l’incansable suport rebut en el transcurs del partit.