Sporting Hostalriquenc: 1.- Juan, 3.- Jordi P., 4.- Marc P., 5.- Jaume, 7.- Marc C., 8.- Jordi Viñolas, 9.- Ruben, 10.- Pablo , 11.- Carlos, 20.- Jose i 22.- Javier
Banqueta i substitucions: 12.- Jordi R. per 10.- Pablo min. 56 i 14.- Jordi V. per 8.- Jordi Viñolas
F.C. Vilobí: 1.- Dani, 3.- Jordi R. 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil, 10.- Roger, 18.- Albert V. , 20.- Robert M., 24.- Pau, 27.- Jordi C. i 29.- Sergi V.
Banqueta i substitucions: 26.- Aniol per 4.- Robert P. min. 53, 14.- Felip per 27.- Jordi C. min. 60, 11.- Miquel per 18.- Albert V. i 17.- Carles per 10.- Roger min. 85
.
Col.legiat: Mohamed Amin Lemhani Hammadi
.
Gran victòria la que va aconseguir el FC VILOBI dissabte contra l’ Sporting Hostalriquenc, tot i les nombroses baixes amb que s’afrontava el partit (ANGEL operat el dimarts, ANDREI, JONNY, i DAVID eren fora de vacances) l’equip va saber sobreposar-se i va realitzar un partit molt seriós.

Al minut 2’ ROGER tenia la primera ocasió de gol en el llançament d’una falta a la frontal de l’àrea i el porter refusava a corner. Quatre minuts mes tard una magnífica paret entre els germans CASTEYO per la banda dreta acabava en un gran centre que ALBERT V. venint de darrera no arribava per ben poc. Al minut 10’ en un corner a favor QUIM rematava lleugerament per sobre la porteria. Al minut 12’ ROGER tornava a executar una falta a la frontal de l’àrea i el portera en l’últim instant tornava a evitar el gol. Al quart d’hora arribava la primera oportunitat local en un xut lateral que DANI aturava en dos temps. Als 21’ minuts una mal entrega de la defensa local cap al seu porter i ROGER estava a punt d’arribar però finalment la pilota sortia a fora. Dos minuts més tard PAU entrava dins l’àrea però el seu xut sortia lleugerament desviat. Als 25’ minuts arribava el primer gol de la tarda, en un magnífic xut de ALBERT V. des de fora l’àrea que entrava com un obús a la porteria local sense que el porter hi pogués fer res. Als 31’minuts un remat de cap dels locals sortia lleugerament per sobre la porteria visitant. Als 35’ minuts NIL en una gran jugada individual deixa la pilota enrere a PAU, però el defensa en últim instant tallava. Quan faltaven dos minuts per la mitja part en un centre lateral dels locals, el millor jugador dels locals, el número 9 controla la pilota i afusella DANI que tot i toca la pilota no pot evitar l’empat a ú. Un partit més el VILOBI havia tingut la sensació de control del partit, però sense materialitzar les ocasions i en una arribada contraria es tornava a encaixar un gol.

Al començament de la represa la tònica va continuar sen la mateixa; així als 49’ minuts un xut des de dins l’àrea de ROBERT M. era bloquejat pel porter local. Als 55’ minuts arriba el 1-2 en un magistral llançament de falta de QUIM que deixava el porter local sense reacció i sense temps ni tan sols a llançar-se per evitar el gol. Als 62’ minuts ROBERT M. evitava l’empat al marcador en treure de sota els pals una pilota que entrava dins la porteria. Als 70’ arribava el millor gol de la tarda, un gol només a l’abast d’un jugador com en ROGER que controlava una passada llarga, amb un sol toc marxava del defensa i xutant de fora l’àrea feia inútil l’estirada del porter local. Dos minuts més tard en un gran centre de NIL, MIQUEL feia un gran remat de cap, però quan semblava que la pilota entrava, el porter treia la mà i evitava el gol. Als 75’ minuts arribava el 2-3 al marcador amb un gran llançament de falta del jugador nº9 que entrava per la mateixa esquadra del porter DANI. A partir d’aquest moment van tenir els locals les mes clares ocasions de gol per fer l’empat al marcador, tot i jugar amb un jugador menys, per doble amonestació d’un defensa local. En una d’elles el davanter guanyava la partida a la defensa però JORDI R., que dissabte va signar un magnífic partit, es llançava a l’últim moment i enviava la pilota a córner. Per sort cap ocasió va acabar entrant i quan faltaven 8’minuts per la finalització del partit, ROGER un altre cop aprofitava una ocasió i feia pujar el definitiu 2-4 al marcador. Als 87’ minuts PAU podria haver fet pujar encara un altre gol al marcador, però el seu xut sortia lleugerament creuat.

Tres punts amb un gran reforçament moral, per varis motius; per la ratxa negativa que es trenca, doncs feia 3 partits seguits que es perdia, pel fet que es la primera victòria que s’aconsegueix amb un equip que es troba classificat per sobre el nostre i això era una assignatura pendent que hi havia. L’equip a d’afrontar aquesta volta amb el pensament del PARTIT a PARTIT, continuar entrenant i amb la tranquil·litat que esta fent un molt bon treball.