At. C. Hostalric: 25.- Sergi, 2.- Alejandro, 4.- Alex, 9.- Carles, 11.- Ferran, 12.- Alberto, 14.- Pau, 16.- Mustapha , 20.- Sergio, 21.- Gerard i 23.- Joan
Banqueta i substitucions: 5.- Marc D. per 11.- Ferran min. 45, 19.- Marc O. per 2.- Alejandro C. min. 68 i 3 .- Gerardo per 14.- Pau min. 70
F.C. Vilobí: 1.- Dani, 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil, 10.- Roger, 12.- Jonny, 14.- Felip, 21.- Andrei, 24.- Pau, 27.- Jordi C. i 29.- Sergi V.
Banqueta i substitucions: 11.- Miquel per 12.- Jonny min. 65, 17.- Carles per 27.- Jordi C. min. 75 i 6.- Marc per 29.- Sergi V. min. 77
.
Col.legiat: David Moreno Martin
.
Tercera derrota consecutiva la que va patir el dissabte el FC VILOBI al municipal de Hostalric. Tot i realitzar una bona primera part, una molt mala segona part va sentenciar un equip que esta passant els pitjors moments de joc i resultats de tota la temporada.

A la primera part el domini va ser visitant i així ja al minut 2’ podria haver marcat el primer gol quan desprès d’un xut d’una falta lateral el defensa rebutjava la pilota de cap i FELIP de semi-xilena enviava la pilota fora. Un minut més tard en un error defensiu dels locals ROGER recuperava la pilota i feia la passada a ANDREI que xutava fora. Als 6’ minuts arribava la primera ocasió dels locals en una falta a la frontal de l’àrea que era rebutjada pel porter DANI. Al minut 12’ un centre de FELIP era rematat per NIL però la pilota sortia molt alta. Als 19’ minuts en un mal entès defensiu ROBERT P. feia una passada horitzontal a la frontal de l’àrea i el davanter interceptava la pilota i feia pujar l’1-0 al marcador. Dos minuts més tard, en un corner executat per ROGER, QUIM pentinava la pilota en darrera i ANDREI de xilena feia pujar l’empat a un. Tot l’equip feia una pinya i dedicava el gol al jugador ANGEL que es trobava a la banda veien el partit ja que es troba lesionat i el proper dimarts ha de ser operat del genoll. Fins al final de la primera part el domini va ser visitant però sense acabar de concretar cap ocasió clara de gol com en l’últim minut, quan una centrada de ROGER era rematada per ANDREI i el porter atrapava suaument la pilota.

A la represa però la situació del partit va canviar totalment i un desconegut VILOBI no va saber situar-se al camp, ni tampoc va continuar el ritme que havia imposat a la primera part. Als 65’ minuts en una internada per banda esquerra el jugador local TENA es va quedar sol davant del porter DANI però aquest va aguantar magníficament el ú contra ú i va desviar la pilota a corner. Als 71’ minuts arribaria el que seria definitiu 2-1 en una jugada de contraatac que acaba en gol dels locals. Als 76’ minuts va arribar de les poques ocasions del VILOBI de aconseguir l’empat però l’àrbitre xiulava una falta fora de l’àrea sobre ANDREI quan el jugador ja era dins la frontal. Als 85’ minuts DANI, que va ésser el millor dels visitants i que va jugar el seu millor partit en el transcurs d’aquesta temporada, tornava a evitar el gol local aturant un altre ú contra ú. Encara abans d’acabar els locals podrien haver fet un altre gol però in extremis QUIM evitava el gol al treure ja a porteria buida un xut rival.

Amb aquesta derrota el VILOBI es despenja de la part alta de la classificació, quedant a 13-12 punts dels cinc primers classificats, això sí amb un partit menys, el que hi ha aplaçat contra el ST. HILARI. Queda tota la segona volta per davant i no hi ha res impossible, hi han 42 punts en joc i si l’equip afronta partit a partit i sap aprendre de tots els errors comesos en aquesta primera volta s’ha demostrat que no hi ha cap equip invencible en aquest grup. Només queda una pregunta: I PERQUÈ NO?