Lloret C.F. : 1.- Pedro, 2.- José Andrés, 4.- Raúl, 5.- Rubén, 6.- Martín, 8.- Mohamed, 9.- Rafael, 10.- José Antonio G., 14.- Pedro José, 18.- Santiago i 19.- Alberto
Banqueta i substitucions: 9.- Rafael per 20.- Daniel min. 45, 5.- Rubén per 11.- José Antonio C. min. 66, 19.- Alberto per 7.- Carles Nicolás min. 75, 18.- Santiago per 21.- Miguel Angel min. 75 i 8.- Mohamed per 17.- Juan Daniel min. 88.
F.C. Vilobí: 13.- David, 4.- Robert P., 6.- Marc, 9.- Robert M., 10.- Roger, 14.- Felip, 21.- Andrei, 22.- Sergi V., 24.- Pau, 25.- Albert V. i 27.- Jordi C.
.
Banqueta i substitucions: 22.- Sergi V. Per 26.- Aniol min. 10, 6.- Marc Per 7.- Nil min. 45, 25.- Albert V. per 12.- Jonathan min. 45, 14.- Felip per 11.- Miquel i 9.- Robert M. per 2.- Carles min. 60.
.
Col.legiat: Jonathan Martinez Sierra
Dissabte el F.C.Vilobi va realitzar el pitjor partit de tota la temporada 2008/2009. L’equip amb algunes baixes significatives (ANGEL i SANTI per lesió, QUIM per sanció) desprès d’un mes d’inactivitat no va trobar el ritme de competició, ni la capacitat de sacrifici a que ens tenien acostumats.

A la primera part el partit va ser un monòleg de l’equip local. El Lloret triangulava i arribava per bandes amb clares ocasions de perill. Als 10’ minuts de partit SERGI V. havia de ser substituït al obrir-se una cella en un cop de cap fortuït amb FELIP, se li van haver d’aplicar 5 punts de sutura. Al minut 15’ arribava el primer gol en una pilota posada a l’esquena de la defensa i el davanter no perdonava en un xut creuat. Tres minuts mes tard DAVID evitava el segon gol dels locals en aturar un ú contra ú. Al minut 20’ arribava un altre gol en una jugada desafortunada pels interessos visitants, doncs en un centre ROBERT P. al intentar rebutjar i ésser emputjat pel davanter tocava la pilota i l’enviava al fons de la porteria. Al minut 24’ es va produir una de les poques ocasions visitants en un xut d’ANDREI de fora l’àrea que el porter local enviava a corner. Fins al final de la primera part domini local.

A la represa el Vilobí va sortir amb un altre dibuix tàctic i l’actitud va ser molt diferent. i als 46’ minuts ja es tenia la primera oportunitat dins l’àrea local, però sense encert. Als 49’ els visitants reclamaven un penal sobre ANDREI que l'àrbrit no sancionava. Als 52’ minuts un altre ocasió visitant en una internada per banda de JONNY que era interceptat pel defensa i la pilota acabava a corner. La possessió de la pilota i les ocasions eren dels visitants, als 60’ minuts JONNY tornava a tenir una altre ocasió però el porter l’evitava. Però als 62’ minuts arribava la sentencia del partit amb el 3-0. D’aquí al final de partit el Vilobí ho va continuar intentant però sense cap recompensa.

Finalment un derrota que fa mal, a mes d’una altre ocasió perduda per demostrar la vàlua d’aquest equip, per la forma. L’equip no va tenir ritme, no va tenir sacrifici, no va tenir actitud. Fa dies que es detecta una relaxació general, com si el fet d’haver aconseguit una imatge molt millor que l’any anterior ja fos suficient. I em de recordar que queda molta lliga i que sabem que sona a tòpic, però aquest equip es capaç de plantar cara i guanyar a qualsevol, però també es capaç de fer els pitjors partits que es poden arribar a fer i això només és soluciona treballant.