F.C. Vilobí: 13.- David, 2.- Sergi V., 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil, 10.- Roger, 14.- Felip, 18.- Albert, 20.- Robert M., 21.- Andrei i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 6.- Marc per 18.- Albert min. 45, 12.- Jonatan per 2.- Sergi V. min. 45, 17.- Carles per 5.- Quim min. 49, 11.- Miquel per 14.- Felip min. 76 i 19.- Sergi F. per 7.- Nil min. 80

Pª Barcelonista Lloret: 1.- Brian, 2.- Jose, 3.- J. Carlos, 4.- Jobman, 5.- Leonel, 6.- Omar, 7.- Roger, 8.- Marc, 9.- Ruben, 10.- Nestor i 11.- Angel

Banqueta i substitucions: 17.- Oscar per 5.- Leonel min. 29, 16.- Pape per 9.- Ruben min. 45, 14.- Eduardo per 2.- Jose min. 58 i 15.- Simo per 7.- Roger min. 72

Colegiat: José Català Privat
.
Partit molt travat el que es va veure dissabte a la tarda al municipal de Vilobí, per on va passar l’equip, com es coneix en l’argot futbolístic, més “marullero” de la temporada. Durant els 90’ minuts del partit va ser un continuo de petites provocacions, comentaris envers l’àrbitre i jugadors locals, trepitjades, colzes, estirades de samarretes en pilotes parades, etc.. és a dir pendent de tot menys de procurar jugar a futbol.

Al minut 4’ ROGER enviava per sobre el travesser una falta a la frontal de l’àrea. Als 15’ minuts arribava el primer gol de la tarda en una jugada per banda esquerra que NIL canviava de banda i QUIM entrant des de darrera quedava sol davant el porter i el superava amb gran habilitat. Al minut 20’ podia haver arribat el segon gol en una gran jugada d’ANDREI, aquest deixava d’esperó a la banda a ROGER que arribava a línea de fons, centrava i QUIM tornava a arribar per l’altre banda però es deixava la pilota enrrera en el control. Al minut 23’ MONTAL feia un xut de fora l’àrea que sortia fregant el travesser. Als 27’ minuts en una jugada, catalogada per alguns, típica de 3era regional, una passada llarga des de la línea defensiva, i la defensa visitant es quedava quieta reclamant fora de joc i ANDREI entrant de la segona línea es trobava sol davant el porter, el driblava i feia el 2-0. Cinc minuts més tard, ALBERT feia una passada a NIL, aquest retallava i centrava cap a ROGER que arribant de darrera empenyia la pilota dins la porteria. Al minut 40’ l’equip visitant va tenir la primera ocasió en el llançament d’una falta que DAVID refusa perfectament i JORDI C. acabava enviant a corner. Als 44’ minuts FELIP feia un xut des de fora l’àrea que sortia lleugerament desviat a l’esquerra. Així acabava la primera part que tot i que el marcador reflectia un clar 3-0, el joc no acabava de ser fluït.

A la segona part el joc va ser encara menys agradable que a la primera part. Als 52’ minuts DAVID feia una gran aturada en una jugada d’atac de l’equip visitant. Als 68’ minuts va succeir l’acumulació de provocacions i incitacions de l’equip rival i ROGER, tot i que alguns companys ja l’havien avisat, va caure en el parany i al ser víctima d’una falta i no ser xiulada per l’àrbitre del partit, es va agafar la llei pel seu compte, i en la següent jugada va entrar contundent a la pilota, tot i que no va acabar de tocar el jugador, la jugada va ser un xic aparatosa i el col·legiat va optar per la via fàcil i va ensenyar la vermella directe al jugador del Vilobí. Finalment als 91’ minuts, CARLES, en jugada individual, feia pujar el 4-0 definitiu al marcador.

Definitivament un partit on l’equip no va saber sobreposar-se al handicap de l’actitud del contrincant i no va fer el seu joc i on l’encert de la primera part, va evitar patiments innecessaris a la segona. Tres punts que han de servir per agafar moral de cares als dos pròxims partits d’aquest cap de setmana, recordem que dijous es recupera el partit contra HOSTALRIQUENC que hi ha aplaçat des de la 1ª jornada i el dissabte es visita el BLANES ATLETIC. Tots dos equips estan a la part alta de la classificació i son una bona oportunitat per continuar demostrant el potencial d’aquest equip.