F.C. Vilobí: 13.- David, 3.- Jordi R., 4.- Robert P., 6.- Marc, 7.- Nil, 8.- Santi, 10.- Roger, 16.- Angel, 20.- Robert M., 21.- Andrei i 27.- Jordi C.
Banqueta i substitucions: 14.- Felip per 7.- Nil min. 42, 2.- Sergi V per 8.- Santi min. 45, 5.- Quim per 6.- Marc min. 45, 26.- Aniol per 3.- Jordi R. min. 52 i 12.- Jonatan. per 10.- Roger min. 62
Maçanet – Selva U.E.: 1.- Salvador, 3.- Sergio, 4.- Javier, 5.- Jordi, 6.- Areil, 7.- Gallego, 11.- Joaquim, 15.- Raul, 19.- Manuel, 23.- Oscar i 24.- Mussa
Banquets i substitucions: 20.- J. Manuel per 15.- Raul min. 45, 22.- Marc per 19.- Manuel min. 45, 17.- Matias per 23.- Oscar min. 45, 2.- Manuel per 7.- Gallego min. 75 i 9.- Jonatan per 11.- Joaquim min. 79
.
Colegiat: Dario Morais Vieites
.
Partit molt plàcid el que va tenir el F.C.Vilobi el dissabte a la tarda. L’equip local va ser molt superior en els 90’ minuts del partit, va disposar de innumerables oportunitats i va aconseguir els tres punts més fàcils del que portem de temporada.
.
Al minut 3’ ROGER enviava al pal dret de la porteria contraria el llançament d’una falta a la frontal de l’àrea, al minut 6’ ROBERT P. rematava de cap el centre d’una falta lateral i el porter la parava en dos temps. Al minut 9’ arribava el primer gol, ROGER aprofitava un mal rebuig de la defensa del Maçanet i robava la pilota, driblava al porter i rematava a porteria buida. Les ocasions es repetien, el VILOBI arribava amb claredat, els germans CASTEYO trenaven jugades amb facilitat per la banda dreta, MARC per la banda esquerra també arribava a la línea de fons i ROBERT M. i ANGEL dominaven el joc del mig camp. Tot i així als 23’ minuts el Maçanet, en la seva primera arribada a porteria, enviaven la pilota al pal, JORDI C. treia ràpidament la pilota de fons, NIL feia una passada en profunditat a ROGER i aquest, al primer toc, d’esperó deixava la pilota a ANDREI perquè acabes el contraatac amb un ú contra ú davant del porter i fes pujar el 2-0 al marcador. Tres minuts abans del descans la nota negativa del partit era la lesió de NIL que notava molèsties al bessó i havia de demanar el canvi. S’arribava així al descans del partit, on es va veure els millors minuts de futbol del que portem de temporada.
.
A la segona part, la mateixa dinàmica del partit i al minut 47’ ROGER feia un gol a lo Ronaldinho i executava magistralment una falta a la frontal de l’àrea i feia passar la pilota a ras de terra per l’esquerra del porter, fent així el 3-0. Al minut 59’ ANDREI feia el 4-0 al culminar una gran jugada per la banda dreta entre ROGER i QUIM. El partit era un atac i gol constant del F.C.VILOBI i la falta d’encert davant la porteria contraria feia que el marcador no es mogués. Ja al minut 90’ ANDREI aconseguia el hat-trick al transformar un penal que s’havia comès sobre ell mateix i deixava el marcador en el definitiu 5-0.
.
En definitiva, el partit de dissabte, es van veure els millors minuts de l’equip en aquesta temporada, també es cert que probablement es l’equip mes fluix que ha passat pel municipal, però el joc va ser fluït i amb clares intencions ofensives, buscant el joc per les bandes i això altres partits no s’havia vist i poder es senyal de l’autoconfiança que ja fa jornades que parlem que li falta a aquest equip i de segur que si es continua treballant com fins ara arribarà, acompanyats de grans resultats.