E.F. Arbucienca: 1.- Aleix, 2.- Eduard, 3.- Ivan, 5.- Robert, 6.- Xavier, 9.- Albert B., 10.- David, 11.- Albert P., 14.- Guillem, 19.- Gerard, 22.- Jordi A.

Banqueta i substitucions: 20.- Ricard per 6.- Xavier min. 41, 21.- Eduard per 9.- Albert B min. 41, 16.- Jordi B. per 5.- Robert min. 45, 8.- Josep per 10.- David min. 51 i 17.- Roger per 1.- Aleix min. 74

F.C. Vilobí: 1.- Dani, 2.- Sergi V., 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil, 10.- Roger, 14.- Felip, 16.- Angel, 20.- Robert M., 21.- Andrei i 27.- Jordi C.

Banqueta i substitucions: 6.- Marc per 7.- Nil min. 60, 17.- Carles per 21.- Andrei min. 66, 12.- Jonatan per 10.- Roger min. 70, 18.- Albert per 5.- Quim. min. 74 i 3.- Jordi R. per 20.- Robert M. min. 77

Colegiat: Martin Miras Soto

Partit molt seriós el que va disputar el dissabte el FC VILOBÍ. L’equip sortia a buscar la victòria i ja als 8’minuts l’àrbitre del partit anul·lava un gol, en un discutible fora de joc, desprès del llançament d’una falta lateral i que es rematava ben sol. Als 10’ minuts MONTAL aprofitava un out de banda i feia pujar el 0-1 al marcador al rematar una pilota que es va passejar per l’àrea local. Als 12’ minuts NIL per la banda esquerra, feia una centrada i ANDREI rematava, però el porter es trobava la pilota. No va ser fins als 15’ minuts que l’Arbucienca arribava a la porteria, però DANI aguantava l’u contra u del davanter i refusava la pilota. Al minut 27’ de partit i va haver un possible penal sobre ROGER que l’àrbitre no xiulava. Als 30’ minuts ANDREI feia pujar el 0-2 al marcador desprès d’aprofitar una passada de ROGER que havia recuperat una pilota al mig camp. Al minut 32 en ROGER feia el llançament d’una falta i enviava la pilota al pal esquerra del porter. Al minut 37’ ANGEL, en una falta, treia ràpid la pilota cap a la banda dreta, FELIP centrava i ANDREI rematava de cap sortint la pilota lleugerament per sobre el travesser. S’arribava al descans amb un 0-2 al marcador totalment just i amb gran sensació de l’equip visitant, que dominava i estava molt ben posicionat tàcticament.

A la represa, el VILOBI va sortir a sentenciar el partit i així als 53’ minuts ROGER, que es troba en un moment de forma i de joc espectacular, executava una falta a la frontal de l’àrea, com ja ens té acostumats, i enviava la pilota a l’esquadra dreta de la porteria visitant i feia pujar el 0-3 al marcador i la sentencia definitiva al partit. A més als 60’ minuts el porter local es lesionava (se li dislocava la clavícula) i havia de ser substituït per un jugador de camp, al desviar un gran xut de ANDREI des de fora l’àrea i que el porter treia la mà per enviar la pilota a corner. D’aquí al final es van veure dos gols més; CARLES al minut 70’ i MARC als 88’ minuts deixaven el marcador en el definitiu 0-5.

En definitiva només tres punts, però ens quedem amb la gran serietat que va tenir l’equip durant els 90’ minuts, la sensació que aquest equip poc a poc va assolint la majoria d’edat i que dissabte es van veure els primers símptomes, en la mateixa línea d’autoconfiança que fa setmanes que venim parlant. Fa dies que diem que l’equip esta treballant bé i que els resultats havien de venir; dissabte va arribar el primer i de segur que si es continua amb aquesta línea no serà l’últim...