F.C. Vilobí: 1.- Dani, 4.- Robert P., 5.- Quim, 7.- Nil, 8.- Santi, 12.- Jonatan, 14.- Felip, 20.- Robert M., 21.- Andrei, 27.- Jordi C. I 29.- Sergi V.
Banqueta i substitucions: 17.- Cales per 12.- Jonatan min. 65, 6.- Marc per 20.- Robert M. min. 67, 26.- Aniol per 8.- Santi min. 77 i 18.- Albert per 27.- Jordi C. min. 80
Sporting Hostalriquenc: 23.- Dani, 3.- Oscar, 4.- Jaume, 5.- Marc P., 7.- Omar, 8.- Jordi Viñolas, 9.- Ruben, 10.- Marc C., 11.- Carles, 20.- Jordi Viarnes i 22.- Javier
.
Banqueta i substitucions: 14.- Jordi Pintu per 5.- Marc P. min. 54, 12.- Pablo per 20.- Jordi Viarnes min. 65 i 15.- Jordi Riera per 7.- Omar min. 77

Colegiat: Ivan Artacho Cebrián

Ahir a la nit es va disputar el partit aplaçat de la primera jornada de lliga entre els equips del F.C.VILOBI –SPORTING HOSTALRIQUENC; dos equips que es troben classificats en els llocs capdavanters. Els locals es presentaven al partit amb baixes molt importants com ROGER per sanció, ANGEL per lesió, dos pilars de l’equip.

La primera ocasió del partit arribava al minut 3’ en una arribada de NIL per la banda dreta, que centrava la pilota i aquesta quedava enrera a JONY. Els visitants intentaven sortir amb la pilota contralada pero el bon posicionament tàctic del VILOBI no deixava jugar còmode als visitants. Als 10’ minuts però, un contraatac del SPORTING podia haver suposat el primer gol del partit, finalment el jugador relliscava a la frontal de l’àrea. Al minut 15’ còrner visitant que era rematat de cap i DANI l’havia de treure. Al minut 20’ JORDI C. s’avançava a un rival robant la pilota i feia una passada a FELIP que agafava i arribava en contraatac a la frontal de l’àrea, pero el defensa li recuperava l’avantatge i enviava a còrner. Al minut 35’ falta executada per ANDREI que es perdia per la línea de fons. Al minut 36’ ocasió visitant, jugada reclamada en fora de joc pels locals, que l’arbitre deixa continuar, xuten, rebutja DANI a la central de l’àrea que un jugador visitant engalta i envia molt alt per sobre la porteria.

Així s’arribava al descans amb el 0-0 al marcador. El VILOBI havia sortit al partit molt ben posicionat i els primers 20-25 minuts havia dominat més el joc però poc a poc l’SPORTING havia anat recuperant el domini i el resta de la primera part l’havia dominat ell.

A la segona part, l’equip sortia amb la sensació que es podia guanyar el partit i així al minut 46’ de la represa FELIP ja feia el primer xut desde fora l’àrea pero la pilota sortia molt desviada. Als 47’ minuts el desenllaç era diferent, i NIL arribava al fons de la banda dreta, centrava i JONY atent enviava la pilota al fons de la porteria i feia el 1-0 al marcador. El joc continuava molt igualat i la gran part del temps es trobava al migcamp. Als 56’ minuts ocasió per l’SPORTING, amb una centrada que acaba amb un xut creuat ras, que atrapa DANI. Als 64’ minuts pase d’ANDREI a FELIP, que xuta fluix i el porter visitant atura sense problemes. Passaven els minuts i poc a poc els locals s’anaven tirant enrera per la conformitat del resultat, i així als 73’ minuts arribava el gol de l’empat, jugada escorada a la banda dreta de l’àrea local, el jugador es girava molt habilitossament, centrava i arribant de darerra fein el 1-1. Els últims 15 minuts va ser un atac i gol de l’equip visitant on els locals només intentaven allunyar la pilota de la seva àrea, que finalment amb un xic de sort i el poc encert de l’SPORTING, el partit acabava amb 1-1 al marcador.

Al final, un punt contra un equip que només havia perdut un partit en tota la lliga, amb 37 gols a favor i únicament 6 en contra. Però l’equip s’emporta la sensació que ha jugat de tú a tú i que podria haver guanyat, pero li ha fet por, llavors quan ha volgut no ha pogut. S’ha demostrat que es pot plantar cara a qualsevol, pero amb personalitat i caràcter, sense aquest estil propi, l’equip pot perdre amb qualsevol i aquest es el nivell d’autoconfiança que no s’acaba d’agafar.

Dissabte es torna a jugar contra un rival díficil de la part alta de la classificació, serà una altre oportunitat perque l’equip demostri que vol i pot estar a dalt.